Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ashampoo Burning Studio v9.12 (za 49,99$) a 2010 teraz uplne zadarmo

Skvely (IMHO najlepsi) napalovaci program mozete mat teraz uplne zadarmo. Pozor, toto nie je dalsia limitovana verzia, ani verzia free ktora sa da bezne stiahnut, toto je najnovsia verzia 9.12 so vsetkymi funkciami, rozdiel je hlavne vo videu - tato verzia dokaze konvertovat akekolvek video do DVD formatu, je tam video editor a slideshow. Zatial som to neskusal, vsetko potrebne sa dozviete na stranke ktora je nizsie.

Skor ako sa bude niekto stazovat ze nepotrebuje dodatocne funkcie a ze ten subor je prilis velky, na stranke (dole) najdete aj verziu 2010 a keby aj tato bola pre niekoho privelka, existuje aj verzia 6.x ktora sa da najst napr. na snapfiles.com - tato nevyzaduje registraciu a ma priblizne 5MB.

BTW Video editor mi zobral aj MOV v HD kvalite (720p), ktory mi inak zobrali len 2 z asi 10-tich testovanych programov, Nero mi naopak nezobralo skoro ziadne video, ani bezne AVI, MPEG... Samozrejme to ale nie je plnohodnotny video editor.

Předmět Autor Datum
Skvely (IMHO najlepsi) napalovaci program To je vec nazoru. Ja to mel cca tyden, pak to letelo z di…
mif 25.09.2009 10:56
mif
Ja som povazoval Nero za najlepsi, ale Ashampoo je este jednoduchsi a intuitivnejsi, kym nieco v Ner…
Dreamer 26.09.2009 01:20
Dreamer
mozem sa spytat preco to letelo z disku? Protoze to tam jenom lezelo a nepouzival jsem to. Nic prot…
mif 26.09.2009 11:51
mif
Jasne, ja tiez vela nenapalujem, pre seba vlastne skoro vobec, ale pre znamych pomerne dost. Ono to… poslední
Dreamer 26.09.2009 23:03
Dreamer
neviem ci som to pochytil spravne, ale tam sa pise, ze verzia 9.12 by mala byt tiez zadara - nevie n…
Michal2 25.09.2009 14:09
Michal2
zde si můžeš nechat vydegenerovat klíč: http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_ste p_1_5573_…
touchwood 25.09.2009 16:18
touchwood
nieco som tam asi predtym blbo naklikal, ale uz mam ten kluc, no nevadi, esteze je piatok :)
Michal2 25.09.2009 16:25
Michal2

Ja som povazoval Nero za najlepsi, ale Ashampoo je este jednoduchsi a intuitivnejsi, kym nieco v Nere nastavujem, Ashampoo uz napaluje. Dalo by sa o tom dlho, ja som skusal aj ine alternativy k Nero, lebo napr. video editor tam nefungoval (vo verzii ktoru mam zadarmo k napalovacke), ale ziadny program (vratane Nero) mi nevyhovoval vo vsetkom, vzdy tam nieco chybalo, Ashampoo ma vsetko co potrebujem a teraz aj to co nepotrebujem, ale mozno obcas vyuzijem aj to.

Suhlasim ale s tym ze kazdy potrebuje nieco ine, takze nech si kazdy vyberie. Ashampoo 9 sa da stiahnut aj v trial verzii, tak nech si to vyskusa kto chce a potom si moze zaregistrovat plnu verziu zadarmo, ked tu akciu nezrusia.

BTW mozem sa spytat preco to letelo z disku? Ja to pouzivam skoro rok a som maximalne spokojny - a to som samozrejme skusal vsetky znamejsie napalovacie programy.

Jasne, ja tiez vela nenapalujem, pre seba vlastne skoro vobec, ale pre znamych pomerne dost. Ono to Nero Burning Rom nie je tiez dokonale, ja mam rad 2-panelovy system a aj pouzivam FreeCommander, ale v Nero BR to nie je ono, rovnako ako napr. vo FileZilla - inak skvely program, ale navigacia mysou - to klikanie na malicke ikonky je strasne a navigacia klavesnicou sa s FC neda porovnat a je pre mna jednoduchsie vo FC rychlo najst co chcem napalit a potom to len pretiahnem mysou na okno Ashampoo - tam staci klik, klik a drag. Zacali sa mi pacit jednoduche softy ktorych funkcnost sa nemusim ucit hodiny, ale robia presne to co potrebujem a robia to okamzite a presne tak ako chcem - proste ziadne nastavovanie, ziadne chyby, ziadne problemy.

Samozrejme, niektore programy potrebuju mnozstvo funkcii a nastaveni, ale vsetko musi byt aj intuitivne (prikadom je napr. FreeCommander, alebo XnView).

Spat k Nero - ten bol v poslednom case skor neintuitivny, oproti Ashampoo bol zlozity - to ma az sokovalo o kolko jednodusie a rychlejsie sa da napalit CD/DVD, dalej sa objavovali stale nove problemy, nebral skoro ziadne videa, vyhadzoval same chybove hlasky a pod. Ja programy testujem, nie len skusam a Ashampoo je spicka, tak ako napr. FreeCommander, XnView, Aimp, HotkeyP, Trillian, TeamViewer, Media Player Classic...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru