Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak vybavit svůj počítač kvalitním softwarem zdarma

Vypalovani DVD, coze v roce 2015? :-)

Na konverze videa Handbrake.

Kodeky do pocitace CCCP jsem opustil uz davno, staci ffdshow, ale nejlepe uz integrovane kodeky v GOMplayeru, to urcite souhlas.

Od Adobe je potreba porad jeste ten Flash Player, ale cim mene tim lepe, proto na PDF Foxit.

A bezny uzivatel "potrebuje" antivirus, takze ve Windows 7 je zadarmo Microsoft Security Essentials, ve Windows 8 plni tu samou funkci Windows Defender, ktery uz byva predinstalovan, takze neni treba nic dalsiho.

A jeste se hodi poznamkovy blok lepsi nez ten zabudovany, Notepad++, samozrejme alternativne PsPad, ale ten vic oceni pokrocili uzivatele.

Absolutne nemohu souhlasit s nahradou pruzkumnika Unreal Commanderem, ten program je hroznej. Ja doporucuji FreeCommander XE, ktery se da upravit do podoby hodne podobne Pruzkumniku z Windows, dalsi moznost je Double Commander, ma sve chyby, ale pokud nekdo nechce zaplatit za Total Commander, tak je to nejlepsi alternativa.

A protoze se e-booky ctou i na PC, tak urcite nezapomenout nainstalovat i calibre.

Jeste bych se vyjadril k 7-zipu, nekdy se mi stalo, ze mi zadnym programem nesel RAR archiv otevrit vyjma originalniho WinRARu a prave 7-zipu. Takze tento program uz beru take jako naprostou samozrejmost do PC, zadne jine komprimatory nema cenu instalovat a zkouset.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články