Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak si pustit titulky na Youtube a případně jejich překlad

Dobry den,
nevite proc jsou zrusene titulky na soukrom. stanicich NOVA, PRIMA, BARRANDOV.. ?
Pry vlada schvalila novy zakon o titulkovani tusim v 11/2016 a tim je omezila a nerozsirila jak žvanila. Jak je mozne ze si to neslysici nechaji libit a nejdou bojovat naopak za 80% titulkovani poradu ze 100% nabidky v televizi pro slysici?
Na zapade je titulkovano dokonce 80-90% poradu z cele nabidky ( informace nekdy z 1987-1997). Pouzivam je take protoze u nas vsichni kecaji u TV. A kamaradka co je potrebuje, vzdycky jen si povzdychne ze film je pro slysici a ona je mrzak a spodina spolecnosti tak pro ni to neni a telku prepne. Jindy sleduje silenou blbost ale kdyz se divim co si pustila, tak smutne odpovi : ma to titulky.
Pokud mate zname a jste sdruzovani v nejakem spolku neslysicich, proc ste se neozvali politikum a Rade TV? Copak vy nepotrebujete informace a vzdelavani na ktere mate ze zakona pravo? Je mi divne ze nikdo neprotestuje proti tomu.
Barrandov uz nema skoro zadne titulky. Nova, Prima jen obcas : 1film odpoledne a 1 vecer jeste titilkuji. Pritom by meli mit povinnost titulkovat pri udelovani licence k vysilani. Pred prijetim toho zakona meli vic titulk. filmu.
Neslo by psat stiznosti za spolek a domluvit se i dalsimi spolky v republice a kazdy mesic jim to psat kdy zmeni zakon a ze to zverejnite v TV a pozadat o pomoc i CT (ta titulkuje takze by mohla pomoct) i tisk. Otravovat je tak dlouho dokud to neudelaji a obcas je vyzvat i v novinach otevrenym dopisem. Znama psala nekolika politikum a ani neracili odepsat. dekuji

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články