Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Súboj v lowende TP-Link 741ND vs MikroTik RB941-2nD-TC, hAP-Lite

Samozrejme ja viem, ze si o level vyssie odo mna, a preto som to napisal v "".
Nicmenej ja sa snazim pisat pre ludi, ktori o problematike nic nevedia, takze sa snazim nepisat moc odborne, pretoze sam viem, ze sa potom lepsie cita a chape.
741 predavam asi 3 roky, v podstate skoro odvtedy co su na trhu. Myslim dokonca, ze teraz je uz nejake 3.verzia 741 odvtedy, co som s nimi prisiel do styku. 743 som zase vsade daval ako relativne spolahlivych klientov. Sam som mal este minuly mesiac v dome 743 (nechcelo sa mi tahat kabel z povaly) a na nu pripojene velke pc, nicmenej mi uz liezlo na nervy restartovat ju, pretoze casto stratila spojenie so 741 a obcas pomohol az niekolkonasobny restart.
Zapojil som RB941 a odvtedy samozrejme ziaden restart. A to este musim vymenit aj tu 741, pretoze na nu mam napojene 5GHz AP a klienti ni obcas volaju, ze im ide pomaly net...po restarte 741 ide zase vsetko ako ma...to mam zase z lenivosti, ze som to lepil a mam vedenu infrastrukturu cez svoje domace AP.
Ked vymenim za 941 som presvedceny, ze problemy zmiznu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články