Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Alza vs Heuréka

K cemu mi je, ze mi v Heurece vylezlo, ze zbozi, ktere shanim, ma obchod X o stovku levnejsi nez obchod Y, kdyz v obchodu X jsem nikdy nenakupoval a nevim, zda mi zbozi dodaji, kdy mi ho dodaji a zda nebude problem s reklamaci. Pritom v obchodu Y jsem uz nakupoval nekolikrat a problem nebyl ani s jednou reklamaci, kterou jsem tam mel.

Nejde preci jen o cenu zbozi, nizka cena za zbozi, ktere ti nedorazi je vcelku k nicemu. Potrebujes komplexnejsi srovnani a to Heureka nabizi silne pofidernim zpusobem, kteremu se verit neda.

V zemi podvodniku je proste problem platit za zbozi kartou dopredu a nakupovat u neznamych obchodniku. Na druhou stranu tak je tezke vstoupit jako novy maly obchodnik na trh a zacit prodavat ikdyz bude ten obchod solidni, radeji si veci do pocitace, ale dnes uz i jine nakoupim u te Alzy, kde vim, ze me neokradou.
Heureka mi v rozhodovani kde nakoupit moc nepomuze. Asi chci moc, kdyz mi nestaci jen proste porovnani podle ceny.

V podstate je to nesmirne modni, porovnavat dle ceny, ale co tak zacit radeji porovnavat podle kvality? Ve vysledku si kde kdo stezuje nad nizkou kvalitnou, nesolidnosti atd., ale pritom si za to ti zakaznici v podstate muzou sami, porovnavaji podle ceny.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články