Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Mixed Reality s Headset Acer AH10

- V tom pripade, bych ti doporucil je pred koupenim vyzkouset.
Nevim jak ve vasem meste, ale ve vetsich mestech, hodne ve velkych obchodnich domech, v prodejnach s videohry, se muzes setkat se stanky Oculus, kde mas moznost si bryle pro virtualni realitu vyzkouset. V experienci to vyjde nastejno kde jde o tu samou virtualni realitu, , u zarizeni Mixed Reality s 1440p na jedno oko pocitej jen s ciscim rozlisenim, diky vysimu poctu pixelu.
* Jako minimum (vyzkouseni v obchode, pro predstavu) VR pro Playstatinon, ale to se kvalitou zobrazeni neda vubec porovnat, i u OCULUS nebo HTC Vive jdou pixely hodne videt, takova ta GILL (mrizka), u Mixed je to 'viditelne' lepsi.

- Jinak delat s tim muzes delat hodne, né jen hry, neni problém vyvyjet kuprikladu ve virtualnim prostredi Unity3D, nebo Blender3D, ale prace na PC a klasickém monitoru je presnejsi a rychlesji.
Na mém PC mam momentalne posledni zkusebni "Windows 10 Redstone 5", kde je Mixed Reality malicko upraven pripadne mi o chlup lépe optimizovany, zjedoduseni pohybu ve virtualni dome Microsoft, nejaké nastaveni navic.
* Hodne nastaveni pribide i po aktivaci v zakladnim nastaveni systému "vyvojového prostredi" pro Windows 10, pro REVIVE bych zkusenejsim doporucil doinstalovat i 'OpenVR Advanced Setings' : https://github.com/matzman666/OpenVR-AdvancedSettings/releases

- Jestli je to tvuj prvni krok ve virualni relite, budes urcite hodne okouzlen, ale vse casem omrzi a muze se stat, ze po po jednou mesici, az to mas tak nejak celé prokleplé, neni nic nového co by jsi objevil, po case omrzet, tak aby pak neskoncily nekde v krabici pod posteli :-)
* Jako zazitek to ale zustava opravdu paradni, me hlavne okouzlil vesmir, treba takovy opravdu graficky propracovany HOMEBOUND, kde se musis dostat na zem z vesmirné lodi, hra ma nekolik alternativnich koncu tak smrti, clovek si opravdu pripada jak na kosmické lodi v beztizi, paradni zazitek.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články