Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak zvýšit návštěvnost a tržby svého webu? Dejte šanci SEO

SEO neboli optimalizace webů pro vyhledávače patří k velmi účinným technikám, jak posílit web a zajistit, aby ho našli ti správní lidé i vyhledávače. A přesto ho stále spousta firem, které chtějí zvýšit tržby a návštěvnost svých webů, podceňuje. Přinášíme vám několik pádných důvodů, proč i váš web SEO ocení. (inzerce)

SEO neboli optimalizace webů pro vyhledávače patří k velmi účinným technikám, jak posílit web a zajistit, aby ho našli ti správní lidé i vyhledávače. A přesto ho stále spousta firem, které chtějí zvýšit tržby a návštěvnost svých webů, podceňuje. Přinášíme vám několik pádných důvodů, proč i váš web SEO ocení.

[SEO]

1. Navýšení zisku z přirozených výsledků vyhledávání…. třeba i o 1 000 %

Dost lidí si SEO představuje jako kouzelné tlačítko, které se zapne a tržby, návštěvnost i pozice webu rázem vystřelí raketovou rychlostí nahoru. Takhle to bohužel funguje pouze v ideálním světě, v tom reálném jde o kontinuální práci plnou technik a dílčích úkolů prováděných na webu i mimo něj. Aby se web dobře umisťoval ve vyhledávání na Googlu nebo na Seznamu a vodil relevantní návštěvnost a konverze, je potřeba ho vyladit jak po technické, tak i obsahové stránce, a především zajistit jeho přístupnost i co možná nejlepší strukturu. Při využití veškerého SEO potenciálu webu, lze zvýšit tržby třeba i o 1 000 %.

2. Posílení domény a odkazového profilu

Když se podíváte na nejsilnější e-shopy v Česku, všimnete si, že jejich síla se skrývá nejenom ve webu samotném, ale i v jejich odkazovém profilu. Počet, a především kvalita zpětných odkazů totiž udává popularitu vašeho webu a z velké části ovlivňuje jeho pozice ve výsledcích vyhledávání. Jen hrstka vyvolených tyto odkazy získává přirozeně – tedy tak, že na ně ostatní odkazují sami od sebe, ostatní k budování silného odkazového portfolia používají nejrůznější, méně či více kreativní, techniky a metody. V praxi to ideálně vypadá tak, že kvalitní odkazy přibývají, doména sílí, pozice se lepší a návštěvnost i tržby stoupají. Stále máte pocit, že SEO nepotřebujete?

3. Lepší, kvalitnější a důvěryhodnější obsah

Obsah a SEO spolu úzce souvisí. Pokud vám připadá, že se vaše produkty nebo služby k zákazníkům dostávají velmi obtížně, případně, že vás válcuje konkurence, dost možná je důvodem právě neoptimalizovaný obsah na webu. A proto k základním SEO krokům patří tvorba analýzy klíčových slov, díky které snadno zjistíte, jak vaše produkty zákazníci hledají, jak byste měli pojmenovat kategorie nebo titulky stránek. Navíc, obsah už dnes tvoří kdekdo, takže pokud chcete, aby si ho všimli lidé i vyhledávače, musí být vysoce kvalitní, odborný a dobře optimalizovaný.

Předmět Autor Datum
Tohle bylo out už před 10 lety. že by začínala další horečka a vylézali pokoutní specialisté a proda…
Emil Martinec 26.02.2019 12:48
Emil Martinec
A já si říkal, že by Fleg psal o SEO? Pak jsem si všiml češtiny a následně nápisu (Inzerce - což by…
Redsnake 27.02.2019 08:06
Redsnake
Ja tu clanok o SEO uz mam, nicmenej je trosku odlisny ako tento a vzhladom na zaujmy inzerenta ho se…
fleg 28.02.2019 10:11
fleg
sellout, ste zapredaná poradňa čo ste ochotný robiť reklamu už aj "podvodnej" sr... pretože akékoľve…
Mlocik97 28.02.2019 11:32
Mlocik97
Ano sme. Btw SEO funguje, pozri si vysledky nasich poradni vo vyhladavaci, uz niekolko rokov okupuje…
fleg 28.02.2019 13:48
fleg
a myslíte si že by ste bez toho neokupovali? pff ja taky seo bikdy neřešil a taky mam stranku prvu…
Mlocik97 28.02.2019 15:44
Mlocik97
Ano ked predavas vesmirny prach a si jediny na svete urcite budes vo vesmironom prachu prvy vo vyhla…
fleg 28.02.2019 16:38
fleg
lenže ja nepredávam vesmírny prach poslední
Mlocik97 28.02.2019 17:50
Mlocik97
Co je ten "seLout"? Rým na SEO Nebo rým na bailout?
Emil Martinec 28.02.2019 13:58
Emil Martinec
SEO je mŕtve, a z pohľadu HTML tam ani není co řešit...
Mlocik97 27.02.2019 11:08
Mlocik97

sellout, ste zapredaná poradňa čo ste ochotný robiť reklamu už aj "podvodnej" sr... pretože akékoľvek "riešenie SEO" je v podstate nič nerobenie, zhrabnú peniaze a rozdiel pred a po je +- jeden hranolček v mekáči.

dúfam pochopíte že je to mysleno ironicky, i když neco na tom pravdy je

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru