Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mýty o LCD, TN, FPS, Hz, HEV

Spolahlivejsie v com?

- Kazdy vidi a slysi jinak, tak by kazdy test dopadl jinak. Syntetický test ti poda presnejsi vysledek, na tom snad neni co hledat k chapani.

- I kdyz je ten rozdil malej, nebo nepostrehnutelny, tak tam proste je. Kdyz se delaji testy, tak zaklad je porovnat na zaklade co nejblyzsich parametru.
* Tak jak ty FPS, Osobne ani 60 frames/s nevidim, ani 144 frames/nevidim, ale v plynulosti u her ktera maji odezvu podstatne niz (a urcity engine je nema v default locklé na 16ms aby vykreslili /celou scénu maximalne do 60 frames/s), v "plynulosti" rozdil zkratka vidim.
Osobne jsem jako prvni 120Hz zakoupil hlavne kvuli zavodnim hram, ten rozdil jsem videl okamzite. Nekdo druhy muze rict "ja tam ale zadny rozdil nevidim", proto ty sondy jsou taky rozhodci, jelikoz to dokazou spolehlive zmerit. Pak na cokoliv jsme delali test, od CPU, nebo GPU, Benchmarku vzdy to bylo "bez předsudku", kde cilem bylo zmerit, nebo najit rozdil a ten nasledovne porovnat a tak jsme to i udali. (spotrebu monitoru také lidské oko nevidi a casto ho do testu zahrnujeme).

- Uz bych se opakoval, kdybych napsal "Tvuj Web tva pravda", video jem shledl, nic proti nemu nemam, dekuji. U toho CS-GO, zde nevim, ale ty FPS tam hraji jinou roli, tusim ze jde neco o to, ze ten kdo ma vysi FPS muze neco videt driv (tusim ze protoze ma tu urcitou scénu rychleji vykreslenou, opravdu nevim), tu hru nehraji, ale myslim ze to musi jit nekde najit.
* Vim kolik to da prace a nejsem moc fanda jednoduchych a rychlich kritik proto bych radeji zustal neutralni a za clanek dekuji. Navic nechci byt (zcela zbytecne) za nejakého frikulínna jen kvuli odlisnému nazoru. :-).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články