Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 60Hz vs 144Hz v slepom teste

Musim sa smiat...to si este stale nepochopil pointu mojich videi a "dokazovani"?
Ja nerobim videa o highende, nerobim videa pri hifistov, pre 5% sortu ludi so super zrakom a vybornym sluchom...ja robim videa pre BFU, pretoze...a toto stale tvrdim cely cas, ze min 90% ludi je "hluchych a slepych". Inymi slovami tych 90% ludi nerorozna na pocutie hudobny set za 500 a 5000 eur.
90% ludi nerozozna na prvy pohlad IPS a TN monitor
90% ludi nerozozna na prvy, duhy ani treti pohlad 60Hz od 144Hz.
A netvrdim to preto, ze to neroroznam ja, tvrdim to preto, ze sa s tym uz 20 rokov stretavam dennodenne. Ak si pozeral moje videa parkrat som spominal ako ludia nevideli blikanie obrazu na 60Hz CRT, kde to podla mna kurevsky bilo do oci, ale oni to proste nevideli!
Toto nebol vedecky test so vzorkou 1000 nahodne vybranych jedincov, toto boli moje tvrdenia prenesene do videa na nahodne vybranom jedincovi.
Som na 100% presvedceny, ze ak si vyberiem dalsich 10 nahodne vybratych jedincov, ze tie vysledky budu rovnake.
A ver tomu, ze mi synator cely cas co sme mali doma zapnuty 144Hz monitor ospevoval aky je super, a ze si ho chce nechat a ze ten druhy TN je zly a bla bla bla, takze urcite nebol zmanipulovany.
Btw pytal som sa na pocity aj mojej manzelky (ta, ale nic nehrava) a za monitorom sedel aj susedovic Tonicek a vysledky boli rovnake.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články