Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak jsem objednával PC u dvojky na trhu

Hosi asi by ste mali byt zasadovejsi. Ja som menil niekolkokrat dodavatela a nie je to lahke. U noveho si musis najst adekvatneho obchodnika (malokedy ti sadne ten prvy), vybudovat kredit objemom, zvykat si na nove maniere...atd.
Ja mam jedneho hlavneho dodavatela a udrziavam si dalsich 2 "v pracovnej teplote", cize spravim tam nakup za par tisic rocne.
V minulosti som nemal problem vymenit dodavatela za "blbosti"...napriklad Agem mi neuznal reklamaciu poskodeneho disku, vraj si mam najst skladnika a ak sa prizna uznaju mi to. To mi povie dodavatel, s ktorym som robil roky a mal som slusne rocne obraty a takmer ziadne reklamacie???
Bez do...
Druhykrat to bola este vacsia pitomost....zabudol som zaplatit asi 300 eurovu fakturu a nejakym nedopatrenim som ignoroval aj maily, ktore vraj poslali (bol tusim len jeden). Namiesto toho aby hnily obchodnik zdvihol svoju tlstu rit a zavolal halo debil dlzis nam 300 eur, ktore by som obratom bol uhradil a ospravedlnil sa mi zobrali kredit.
A novy mi nechceli dat, ze ked podpisem zmluvu, ked mi to schvali vrchnost a pod.
Vo vysledku prisli uz o desattisce eur, za kore som mohol u nich nakupit.

Btw uprednostnujem dodavatelov s nie najnizsimi cenami, ale ustretovym obchodnikom a kvalitnym servisom, pretoze na kvalite reklamacii sa casto pozna, ci je firma ok alebo nie.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články