Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Díky za test hodinek, osobně mě utvrdil v tom, že ještě nenastala doba, abych si něco takového poříd…
host 13.01.2020 16:57
host
To je podle mě otázka preferencí. Ony ty hodinky jsou dobrým pomocníkem ale osobně nemám rád tyto po…
mlok8 15.01.2020 13:09
mlok8
s čím můžeš volat, dělat si poznámky, jít na internet, upravovat dokumenty Volat budiž, ale to dalš… nový
L-Core 18.01.2020 05:54
L-Core
Psaní textu úplně ne ale barevné značení, řádkování apod. úplně v pohodě. Na Samsung hodinkách to jd… nový
mlok8 18.01.2020 15:43
mlok8
Prostě to nepoužívám jako ostatní tupě jen na měření tepu a zobrazování času, no To, ze nekdo neco… nový
merlouska 18.01.2020 16:20
merlouska
Takhle jsem to nemyslel :-) Ale nestačily by mi prsty na těle, abych spočítal lidi v mém okolí, co s… poslední
mlok8 19.01.2020 00:50
mlok8

Díky za test hodinek, osobně mě utvrdil v tom, že ještě nenastala doba, abych si něco takového pořídil. I když jsem "hračička" a technický nadšenec, nutně je nepotřebuju - nejsem vrcholový sportovec ani si nepotřebuju měřit různé tělesné hodnoty, navíc, když to ani není přesné. Většina lidí se spíš myslím nechá strhnout davem, že to je teď takový módní trend.

Hodinky jsi měl na pravé ruce - při přendání na levou ruku se displej automaticky otočí?

Na konci videa příště aktualizovat letopočet © 2005 - 2019 ;-)

To je podle mě otázka preferencí. Ony ty hodinky jsou dobrým pomocníkem ale osobně nemám rád tyto pofidérní kusy, které jsou zaoblené a k hodinkám nebo sporttesterům to má daleko.

Naopak dobrý segment má Apple, Samsung nebo Garminy. Osobně třeba Garminy jsou vážně plnohodnotné chytré hodinky, které jde využívat jako mobil, akorát to má člověk pořád u sebe. Pochopitelně ty dražší varianty. Dražší varianty Samsung hodinek taky nejsou k zahození, bohužel k nám neexistuje česká distribuce verzí s e-sim. Tohle na videu je nějaká slátanina, která se snaží si hrát na hodinky za cenovku 5 000,- ale nejde to.

Osobně to považuji za rozjíždějící se segment, který se rozšíří, až přijdou nové baterie. Vezmi si, že už teď některé hodinky vydrží i 7 dní s používáním GPS a voláním (pochopitelně za cenu váhy či velikosti). Až přijdou nové karbonové a sírové baterie, tak tenhle segment půjde podle mě kupředu nejrychleji. Mít něco 24/7 na zápěstí s čím můžeš volat, dělat si poznámky, jít na internet, upravovat dokumenty a vydrželo by ti to třeba půl měsíce nebo měsíc na nabití... kdo by to nebral.

Psaní textu úplně ne ale barevné značení, řádkování apod. úplně v pohodě. Na Samsung hodinkách to jde dost pohodlně díky lunetě, kterou Samsung do hodinek buduje. Úprava čehokoliv je tím o dost snazší. Dokonce i nějaké základní ořezy obrázků jsou velmi pohodlné. Internet je úplně v pohodě, tam nevím, s čím máš problém. Poznámky taky v pohodě - buď převod řeči na text nebo ručně, což jde s jinou než vestavěnou klávesnicí taky dost dobře. Prostě to nepoužívám jako ostatní tupě jen na měření tepu a zobrazování času, no :-)

Takhle jsem to nemyslel :-) Ale nestačily by mi prsty na těle, abych spočítal lidi v mém okolí, co si koupili chytré hodinky a většinou je ani nevyužívají, používají je jako normální hodinky. Takhle to bylo myšleno. Někteří dokonce mají i drahé Garminy a vrcholem toho, co na tom dělají, je změna ciferníku. Pak opravdu takovou koupi nechápu, nezlob se na mě :-)

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru