Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Amazfit GTR 47mm recenzia

Po Asusoch VivoWatch BP som skúsil cenovo obdobné, dizajnovo krajšie Amazfity. Vkladal som do nich veľké nádeje. Či sa naplnili uvidíte vo videu.

Obsah videa:
Predstavenie hodiniek po mesiaci nosenia a ako som po úvodnom ošiali vytriezvel.
Závarečné hodnotie je bohužiaľ na úrovni predchádzajúcich Asusov.
Budem teda testovať ďaľšie Amazfity T-Rex ak sa naskladnia o pár týždňov, takže ak to takto pôjde ďalej začnú sa mi doma hromadiť smartwatchy a budem musieť jedávať suché rožky.
Edit po 4 mesiacoch:
Hodinky som nosil viac ako 4 mesiace a mozem povedat, ze mi celkom prirastli k srdcu. Vycitam uz vlastne len 2 veci a to je to hrozne GPS, ale tam stale dufam, ze dalsi sw update to poriesi a remienok...akonahle si ho pritiahnem trosku viac mam na ruke do 2 dni celkom slusnu vyrazku. Ruka sa pod remienkom asi poti dost a pokozka chyta na tu cinsku pseudokozu asi nejaku alergicku reakciu. Inak su tie hodinky super a nosil by som ich dodnes, ale...
Ale uz 3 den mam na ruke T-Rexy a vyzera to tak, ze sa uz ku GTR nevratim.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak akorat k tematu... https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/clanek/rekordni-vydrz-a-libivy-…
merlouska 31.01.2020 16:44
merlouska
No, rozumnou vydrz - tady pred vice nez 3 lety popisuju zachranu starych oloupanych hodinek, dodness… poslední
Henonee 09.02.2020 08:15
Henonee

No, rozumnou vydrz - tady pred vice nez 3 lety popisuju zachranu starych oloupanych hodinek, dodness jedou na tu baterku, co jsem je pred mnoha dalsimi lety koupil v obchode (samozrejme bez nabijeni)

https://divnoblog.wordpress.com/2016/10/05/008-hacknutehodinky/

Ted uz teda lezi na polici jako rezerva pro kazdy pripad, protoze jsem koupil nove, stejneho typu - taky proste jdou a jdou a zadne nabijeni se neresi (a jestli snad dojdou driv, nez se pouzivanim zcela oloupou a osoupou, takze by je clovek nechtel nosit, tak to vyrei na dalssi petiletku jedna baterka za par kacek :-) )

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru