Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Remote (nejen) gaming s Nvidií - Moonlight

Jde o to, že funkce "Game stream" je v GF Experience primárně určena pro Nvidia Shield - ale - protože Moonlight klient, tak už to neplatí

Už dávno ne. Tak tomu bylo před lety.
(IMHO a bez urážky si myslim, že se řídíš podle toho, tak jak tomu bylo z počátku (Nvidia Grid), kdy byla NVGNow jen na zařízení Shield. Hodně věcí se od té doby změnilo. Teď je to remoting her které vlastníš a dostupny pro : telefon, tablet, ATV, notebook či PC.)
Vice informaci zde : https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce-now/system-reqs/

chci mít svoji hru na svém železe

A to i máš . Ty remoting hry na NVGNow hrajes svoje hry (což predtim možné nebylo) co máš na svém klientovy, třeba své hry co mas na Steam, Uplay, Epic Games pokračuješ tam, kde jsi na PC přestal, trofeje a vše co během hraní získáš ti zůstává.
Nastavení hry, jako grafiku a podobně můžeš nastavit i tak, v podstate jsi jen vzdalene pripojen na svého herniho klienta, což v podstatě nahrazuje to tvé PC co máš spuštěné v praci (což takovou vymoženost každý nemá :-) a kazdy si PC v praci ze kterého bude doma hrát si dovolit na rozdíl od NVNow nemůže).

Výhoda Moonlight je určitě ale ta, ze nemusíš platit žádný poplatek jelikož si svůj server provozuješ sám, ale jsi limitovaný HW a lidi co nemají svůj server s kompatibilním GPU nvidia mají smůlu.
Mooonlight umožňuje 4K, NVGNow je limitovaná na 1080p..
Ale chápu , ze jsou lidi co potřebují používat mody nebo se ve hře nějak hrabat, nemám nic proti ani proti tomu, že chce někdo streamovat z vlastního PC.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články