Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 1 deň v živote itečkára - Streda

Sranda nie je, ked tvoj stoziar padne dole na zaparovane auto z vysky 4 poschodi, alebo niekoho zabije. Napr na 12p vyskovaku mam stoziar ukotveny este 2 ocelovymi lanami ak by sa urval aby zostal aspon na streche.
Padnutim trubky na strechu sa nic nestane, uz som riesil polamane stoziare po vichriciach.

Závitovou tyč a několik úhelníků můžeš mít v rezervě doma nebo koupíš v každém železářství, to mi přijde jako rychlejší a hlavně spolehlivější řešení než vrtání do komína.

Keby som mal mat vsetko doma v rezerve, co mozem potrebovat pri svojej praci potrebujem 100m2 halu. Ak potrebujem nieco podobne ako si dal na obrazku vacsinou si tu objednam o spriaznenej kovo firmy, kde poznam majitela a spravia mi to na mieru za par dni (vratane pozinkovania).
Kedysi som napriklad v kufri nosil, prepatovku (casto byva u klienta problem najst volnu zasuvku), nahradny zdroj (zavolaju a, ze nejde pc, skoro vzdy to byva zdrojom), nahradne 12, 24V a 48V zdroje pre AP, nahradne disky do pc, sadu skrutiek a hmozdiniek roznych velkosti ak treba nieco navrtat, rozne testery, od zdrojov, cez dosky, elektriku, kable,...bla, bla, bla.....a zrazu sa stal aj obrovsky kufor na Lagune (este kedysi) malym.
Napriek redukcii, ku ktorej som musel pristupit mam v kufri skoro stale velky kufor na naradie, utahovacku, sadu bitov, gola sadu...proste 3/4 kufra neustale zapratany a aj tak sa stane, ze mi obcas nieco chyba.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články