Předmět Autor Datum
Keby sa Bukovský venoval tomu,na čo má patričné vzdelanie,nič by mu nezmazali,nieje to žiadny virolo…
audax mobile 07.10.2021 07:04
audax mobile
Bukovski je kapitola sama o sebe...ja ho neuznavam ani ako odbornika na zdravu vyzivu lebo uz tam sa…
fleg 07.10.2021 08:40
fleg
sa o nas ako o ich zakaznikov absolutne nestaraju A to je ten problem, my nie sme ich zakaznici v p…
palos2 13.10.2021 22:21
palos2
Ciastocne mas pravdu, ale su aj platene sluzby Googlu a tam je rovnako problem. Podpora Googlu tak a… poslední
fleg 14.10.2021 08:16
fleg

Keby sa Bukovský venoval tomu,na čo má patričné vzdelanie,nič by mu nezmazali,nieje to žiadny virolog,infektolog,ani biochemik,je to obyčajný dietolog a aj to mu príliš nejde…..šíril hoaxy,vystupoval voči opatreniam,platným skoro všade ,tak mu to jednoducho blokli a zmazali,tých sprostostí a dezinformácií už bolo dosť ,a že šíril bludy,k tomu sa nakoniec aj sám priznal a ospravedlnil sa za to,tak nevidím žiadny dôvod dodatočne riešiť to,že tie jeho bludy niekto zmazal……

Bukovski je kapitola sama o sebe...ja ho neuznavam ani ako odbornika na zdravu vyzivu lebo uz tam sa prejavuju jeho militantne nazory....jeho posadnutost mliekom mi napriklad dost prekazala uz v minulosti...hlavne argumenty, ktorym si svoju pravdu dokazoval.
Ale pointa videa mala byt v niecom inom a to v tom, co riesi Vavra a spol...to, ze tieto velke firmy maju pomerne velku moc, ale z mojho pohladu sa o nas ako o ich zakaznikov absolutne nestaraju. To, co sa stalo Bukovskemu sa moze stat (aj stalo) hocikomu z nas a urcite to nie je celkom v poriadku.
Na jednej strane ano ich sluzby su zadarmo (gmail, android, YT...) na druhej strane tym, ze ich pouzivame zaraba Google a spol obrovske miliardy a tak by som si predstavoval, ze u takychto sluzieb bude k tomu aj adekvatna podpora.
To, ze mi zmazali video urazilo mozno len moju jesitnost a moj cit pre spravodlivost, ale uz som parkrat riesil blokaciu postovych serveroch ich filtrom a je to hrozny boj, pretoze to nemam s kym riesit a fakt, ze gmail pouziva par mld ludi a niektori dokonca ako firemne ovplyvnit neviem...takisto ako neviem ovplyvnit, ze maily z postoveho servea, ktory pouzivam koncia v spame, co v horsom pripade ich server otocit bez dorucenia do schranky prijemcu.
Je to strasny pocit bezmocnosti, ked vlastne nic nezmozes, nikto sa s tebou nebavi a obrovsky kolos ti da pocitit, ze si nic.
A nie je to len o banoch, ci poste...v poslednej dobe mi vadia, ze na YT chodia lzive reklamy, ktorych jedinou ulohou je okradat ludi a YT s tym nic nerobi...vid moje video a panovi Komarekovi a jeho zazracnom Komarek systeme. Preco toto YT vobec dovoli?
Pritom riesenie je jednoduche...skvalitnit system podpory, umoznit uzivatelom bavit sa o konkretnych veciach so zivymi ludmi.
Pre CR a SR by mi stacilo kludne jedno zastupenie s par ludmi, ktorych uloha by bolo riesit uzivatelske problemy pre nase krajiny.

A urcite napriklad zabanovanie uctu posudi lepsie miestny clovek, ktory pozna miestne realie ako nejaky pakistanec, ktoremu to prideli nejakych ich automat.
Tym samozrejme netvrdim, ze Bukovsky by mal dostat unban, v jeho pripade si myslim, ze ban dostal zasluzene;o)

sa o nas ako o ich zakaznikov absolutne nestaraju

A to je ten problem, my nie sme ich zakaznici v pravom zmysle slova. My (neplatiaci uzivatelia), sme z ich pohladu produkt, ktory oni dalej predavaju svojim zakaznikom - zadavatelom reklamy, roznym skupinam, ktore vyuzivaju/zneuzivaju nase data atd...

Takze je logicke, ze sa tieto firmy spravaju ako sa spravaju, my sme pre nich vzduch. To by sa muselo nastvat a odist velmi vela ludi, aby to pocitili na prijmoch z reklamy a pod.

Ciastocne mas pravdu, ale su aj platene sluzby Googlu a tam je rovnako problem.
Podpora Googlu tak ako je nastavena je sice velmi efektivna, co sa tyka nakladov pre firmu, ale absolutne nedostacujuca z pohladu zakaznika/pouzivatela.
Nastastie hlasy poregulacii silneju aj v EU a je mozne, ze EU do toho zasiahne a prinuti Google a spol spravit nejake organizacne zmeny.

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru