Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako Igor Bukovski o kanále prišiel

Bukovski je kapitola sama o sebe...ja ho neuznavam ani ako odbornika na zdravu vyzivu lebo uz tam sa prejavuju jeho militantne nazory....jeho posadnutost mliekom mi napriklad dost prekazala uz v minulosti...hlavne argumenty, ktorym si svoju pravdu dokazoval.
Ale pointa videa mala byt v niecom inom a to v tom, co riesi Vavra a spol...to, ze tieto velke firmy maju pomerne velku moc, ale z mojho pohladu sa o nas ako o ich zakaznikov absolutne nestaraju. To, co sa stalo Bukovskemu sa moze stat (aj stalo) hocikomu z nas a urcite to nie je celkom v poriadku.
Na jednej strane ano ich sluzby su zadarmo (gmail, android, YT...) na druhej strane tym, ze ich pouzivame zaraba Google a spol obrovske miliardy a tak by som si predstavoval, ze u takychto sluzieb bude k tomu aj adekvatna podpora.
To, ze mi zmazali video urazilo mozno len moju jesitnost a moj cit pre spravodlivost, ale uz som parkrat riesil blokaciu postovych serveroch ich filtrom a je to hrozny boj, pretoze to nemam s kym riesit a fakt, ze gmail pouziva par mld ludi a niektori dokonca ako firemne ovplyvnit neviem...takisto ako neviem ovplyvnit, ze maily z postoveho servea, ktory pouzivam koncia v spame, co v horsom pripade ich server otocit bez dorucenia do schranky prijemcu.
Je to strasny pocit bezmocnosti, ked vlastne nic nezmozes, nikto sa s tebou nebavi a obrovsky kolos ti da pocitit, ze si nic.
A nie je to len o banoch, ci poste...v poslednej dobe mi vadia, ze na YT chodia lzive reklamy, ktorych jedinou ulohou je okradat ludi a YT s tym nic nerobi...vid moje video a panovi Komarekovi a jeho zazracnom Komarek systeme. Preco toto YT vobec dovoli?
Pritom riesenie je jednoduche...skvalitnit system podpory, umoznit uzivatelom bavit sa o konkretnych veciach so zivymi ludmi.
Pre CR a SR by mi stacilo kludne jedno zastupenie s par ludmi, ktorych uloha by bolo riesit uzivatelske problemy pre nase krajiny.

A urcite napriklad zabanovanie uctu posudi lepsie miestny clovek, ktory pozna miestne realie ako nejaky pakistanec, ktoremu to prideli nejakych ich automat.
Tym samozrejme netvrdim, ze Bukovsky by mal dostat unban, v jeho pripade si myslim, ze ban dostal zasluzene;o)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články