Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Upravujeme Windows7 (Vista) k obrazu svému - jak nastavit výchozí profil uživatele

Pri aplikovani referencneho obrazu vo Win7 na konecne PC, mi pri konfiguracii nastaveni, instalacia zahlasi nasledujucu chybu:

System Windows nemohol analyzovat alebo spracovat subor odpovedi bezobsluznej instalacie pre krok [specialize]. Nastavenia uvedene v subore odpovedi sa nedaju uplatnit. Pri spracovani nastaveni pre sucast [Microsoft-Windows-Shell-Setup] sa zistila chyba.

System sa donekonecna chce restartovat a instalaciu nie je mozne dokoncit. Tuto chybu mi system hlasil iba u niektorych obrazov. Mam totiz vytvoreny vacsi pocet obrazov pre rozdielne modely PC. Nevedel som prist na pricinu, az na jednej stranke som sa docital mozne riesenie problemu.

Jeden z problemov moze byt v tom, ze na danom PC uz exitovali uzivatelske ucty, ktore ste nasledne odstranili ci z priecinka "Users" ako aj zo spravcu uctov. Lenze zaznam o vymazanych utov zostal v registroch, ktore sa neodstranili. Preto treba manualne cez regedit tieto zaznami odstranit z nasledujuceho kluca:

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

Pozor az neodstranite existujuce a systemove ucty!!!

Mne dane riesenie problemu pomohlo.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články