Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak se ptát, když vás zlobí počítač

Ale ne. Je to třeba v případech, kdy lenoch/pařmen shání ovladače ke grafické kartě, protože si myslí, že s novými ovladači mu naráz pojedou i hry, které mu nejedou a místo, aby se podíval na stránky výrobce, chtěl by to od někoho ihned (Když to není ihned připisuje do vlákna po třech minutách: "Nikdo neví?" aby skočilo nahoru) najít a naservírovat přímý odkaz až do vlákna a podobné případy lenochů.
Pak se často ještě stává to, že někdo založí vlákno "nejde zvuk" a má úplně tentýž problém, jako tazatelka předchozí den, nebo dokonce před hodinou a má ve vlákně 30 odpovědí. Místo, aby se to psalo (a tahaly z něj informace) denně, holt mu někdo napíše, aby zkusil hledání v poradně, případně mu vloží i odkazy na vlákna, kde se řešil stejný problém a složitě se z tazatelky tahalo, jestli má vůbec repráky v zásuvce, protože ani nevěděla co je to zásuvka...
Jasně. Určitá vlídnost a ochota je třeba. Ale ono to vypadá úplně jinak z pohledu toho, kdo se tu mihne a úplně jinak, když je tu jeden třeba 3 hodiny denně. Všichni jsme pouze lidé a máme jen jedny nervy. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články