Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

Pa, pá, milý "odborníčku"!
- spotřeba je dávno rádoby "strašák" a oproti tzv. "herním" prýnotebookům může mít desktopová sestava i méně.
- přenositelnost + částečná energetická nezávislost na rozvodné síti el. energie (to už je pod vaší rozpoznávací úroveň) - ano, proto byly notebooky, znovu: notebooky vymyšleny! Ovšem opět opakuji: notebooky(!!), tj. něco, co nepřekračuje hmotnost útočné pušky, která se přeci jen nosí poněkud lépe!
- co je: "veškeré vybavení"? Jako periferie? U tzv. "herních" stále prťavý TN panel, který je mizernější než TN panel v kancelářském 19" monitoru! Klávesnice a polohovací zařízení také leda jako náhražka. že je ergonometrie v háji a najmě krční páteř trpí, to netřeba dodávat.
Lze pouze dodat, že lze snadno dnes postavit výkonnou sestavu na bázi mITX v rozměrově úsporné verzi a s periferiemi o kterých se tzv. "herním" tzv. "notebookům" leda zdá.

A není určitá podobnost nápadná jen mě?http://pc.poradna.net/file/view/12201-wine-png

Není divu, že frikulíni jsou zmateni, když je kdejaký "odborník" balamutí! A horší že nejen frikulíny, ale naprosto neznalé, kteří končí tak, že k předraženému krámu, který nakonec hlučně funí na stole, pořídí normální periferie, aby mohli aspoň trochu s tím pracovat - vlna tzv. DTR. Pochopitelně skutečný notebook jako pracovní nástroj je odjakživa vybaven dokovacím konektorem a dokovací stanicí, ale to je naprosto jiná kategorie, ač se obávám, že i ona začíná mizet.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články