Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD ovladači dokázalo vyhnat výkon u grafik HD 7900 až o 60% za rok!

nvidia "vylepšuje výkon" zatím co AMD "opravuje bugy"
Jenze presne takhle to je! Ted nemam na mysli to umele navysovani vykonu pomoci ovladacu, ale NVidia kdyz vyda ovladace, tak obvykle funguji a casem k tomu jeste navic dokazou optimalizovat pro pridani par FPS, AMD (ATI) vydaji ovladace polofunkcni a casem opravuji bugy a zaroven pridavaji FPS. To neni totez.

Co mě na AMD těší je to, že přidali v podpoře herních studií
Na jednu stranu to je dobre u obou vyrobcu grafickych karet, protoze kdo jiny by mel podprovat herni studia nez vyrobci hardwaru, ale na druhou stranu to potom prinasi problemy, ze hra, kterou podpori NVidia spatne slape na Radeonech a hru, kterou podpori AMD asi nebude snadny rozbehat na GeForce. Rozhrani GK by melo byt natolik standardizovane, ze by se tohle nemelo stavat, ale fakt je, ze ten horsi je v tomto Nvidia (CUDA).

nacpali se do budoucích herních konzol, což bude mít pro AMD v budoucnu hodně pozitivní přínos
hlavne to nezakriknout, zatim Playstation 4 nevypada zrovna ruzove a pokud to bude jen optimalizovane PC, bude otazka kolik lidi si to koupi, predpokladam totiz nejvyssi cenu za Playstation v historii, podle me to muze byt prinosem hlavne pro PC hrace a pripadne "PC konzole" jako pripravuje Valve.

AMD by to ale melo pomoci hlavne preklenout obdobi, kdy uz nebude schopne konkurovat Intelu a uvidime, zda si dobre povede na poli ARM.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality