Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nicméně i tak lze s největší pravděpodobností konstatovat, že ti, kteří bláhově čekali na to, že sna…
mif 15.05.2013 10:49
mif
Raz budeš prinútený a siahneš aj po takom Windowse. Veď ani zástanci Windows 98 nemohli večne ignoro…
msx. 17.05.2013 12:12
msx.
Ne nutně. S W7 bych se nebál o existenci deset dalších let. A pak už bude HW tak výkonný, že nebude…
L-Core 17.05.2013 15:43
L-Core
Ony ty osmičky nejsou tak hrozný, když si člověk doinstaluje nabídku start a přenastaví defaultní pr… nový
Nigfire 18.05.2013 12:27
Nigfire
A ja se divim, ze Vas to zvrusuje, drtiva vetisna z vas w8 nechce ani videt a npeouziva je, tak co s… nový
kurelaa 18.05.2013 15:39
kurelaa
Ono je to trošku jinak. Drtivá většina z nás sice W8 nepoužívá, nicméně tatáž drtivá většina obhospo… poslední
mif 18.05.2013 22:59
mif

nicméně i tak lze s největší pravděpodobností konstatovat, že ti, kteří bláhově čekali na to, že snad Microsoft dupne na plyn a poníženě vrátí nabídku Start, budou trpce zklamáni. Více na: http://www.zive.cz/clanky/fotosmrst-windows-blue-p rinese-vypilovane-metro/sc-3-a-168158/default.aspx #utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign =copylink

Takže i nadále na to seru. Potratoidní Metro mi do baráku nesmí.

Ne nutně. S W7 bych se nebál o existenci deset dalších let. A pak už bude HW tak výkonný, že nebude problém W7 případně spouštět jako virtuální stroj (pokud by nový hardware W7 nepodporoval).

Až mi dá W8 (9, cokoliv) vybrat, zda chci ty patlací elesďácké kachličky či nikoliv, zda chci normální nabídku Start a zda mi umožní pracovat s 16-bit aplikacemi (ve W7 je to XP mode), pak prosím. Zatím si to může Ballmer narvat do špic.

Kdyby mě k tomu nenutily hry (DX10 a výše, podpora RAM nad 4GB), klidně bych dalších sto let zůstal s XP. Teď to zachraňuje Vista/64 - ale na W7/Pro se v nejbližší době každopádně chystám (doma to zatím testuje manželka :-)). Musím stihnout koupit další krabicovku (neOEM), abych s nimi vydržel navěky.

Ony ty osmičky nejsou tak hrozný, když si člověk doinstaluje nabídku start a přenastaví defaultní programy pro otvírání čehokoli. Pak je to solidní a rychlej a stabilní systém. Instaloval jsem je s nechutí kvůli tomu, že se mi zdálo, že SSD na W7 nefunguje úplně ideálně. Na W8 nemám žádné problémy. Jediné co mě neskutečně se*e je absence podpory WEP-Shared zabezpečení. Doma máme starý stroje a ty WPA neumí a WEP-Open v podstatě zabezpečení o kterým se ani jako o zabezpečení nedá mluvit.

Ono je to trošku jinak. Drtivá většina z nás sice W8 nepoužívá, nicméně tatáž drtivá většina obhospodařuje počítadla svým zákazníkům. Ti pláčou. Classic je sice téměř zázračný lék, ale "neenglish" useři brblají (a cz/sk lokalizaci jsem teda u CS ještě nezaznamenal). Kdyby se MS rozhodl ve svém service packu pro možnost volby mezi náhrobky a desktopem, vytrhl by trn z paty nejen userům, ale (a to obzvlášť) nám servisákům. To je třeba pochopit. And BTW, klidně bych si ten OS potom koupil.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru