Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Posledni verzi Firefoxu bude ff24

Firefox 23 a 25 přinesou změny GUI a další úpravy

Sorry za zlomyslnej nadpis, ale kdyz rozkliknete clanek a mrknete na screenshot, tak sami uvidite ze od Firefoxu 25 tu bude asi dalsi Internet Explorer. ]:)

Firefox 24 bude nastesti ESR a snad to nekdo dokaze pomoci nejakeho addonu vratit zpatky na normalni prohlizec. Zacina byt ale situace opravdu tristni, potom co se zblaznili Norove a zlikvidovali si vlastni Operu, asi nekdo upadnul na hlavu i v Mozille.

Zdroj: diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Síce trochu od veci, ale keď vidím link na diit, už dokončili tú SSD reality show, alebo sa na to zv… nový
msx. 06.06.2013 11:38
msx.
To je choré. Vo verzii 4 sa hovorilo, že musia uvoľniť čo najviac miesta (vtedy s tým začal IE tuším… poslední
msx. 06.06.2013 11:45
msx.

To je choré. Vo verzii 4 sa hovorilo, že musia uvoľniť čo najviac miesta (vtedy s tým začal IE tuším), aby bolo čo najviac voľného priestoru na prezeranie stránky. Teraz prišlo Modern UI, tak miesto sa pre zmenu uberá, kde sa dá a Firefox s centimetrovým okrajom z každej strany, tak to je na smiech. Hlavná vec, že nevedia, čo s dolnou lištou doplnkov. Ja by som dole dokázal pre ňu nájsť miesto. Stačilo by zrušiť ten prihlúplý okraj zo všetkých strán.

Doplnené: Mohli by konečne opraviť chybu vo FF, vďaka ktorej nie je možné nastaviť vlastné chovanie na karte súkromie v nastaveniach. Od verzie 3.5 je to nefunkčné.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru