Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Posledni verzi Firefoxu bude ff24

Firefox 23 a 25 přinesou změny GUI a další úpravy

Sorry za zlomyslnej nadpis, ale kdyz rozkliknete clanek a mrknete na screenshot, tak sami uvidite ze od Firefoxu 25 tu bude asi dalsi Internet Explorer. ]:)

Firefox 24 bude nastesti ESR a snad to nekdo dokaze pomoci nejakeho addonu vratit zpatky na normalni prohlizec. Zacina byt ale situace opravdu tristni, potom co se zblaznili Norove a zlikvidovali si vlastni Operu, asi nekdo upadnul na hlavu i v Mozille.

Zdroj: diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je choré. Vo verzii 4 sa hovorilo, že musia uvoľniť čo najviac miesta (vtedy s tým začal IE tuším… poslední
msx. 06.06.2013 11:45
msx.

To je choré. Vo verzii 4 sa hovorilo, že musia uvoľniť čo najviac miesta (vtedy s tým začal IE tuším), aby bolo čo najviac voľného priestoru na prezeranie stránky. Teraz prišlo Modern UI, tak miesto sa pre zmenu uberá, kde sa dá a Firefox s centimetrovým okrajom z každej strany, tak to je na smiech. Hlavná vec, že nevedia, čo s dolnou lištou doplnkov. Ja by som dole dokázal pre ňu nájsť miesto. Stačilo by zrušiť ten prihlúplý okraj zo všetkých strán.

Doplnené: Mohli by konečne opraviť chybu vo FF, vďaka ktorej nie je možné nastaviť vlastné chovanie na karte súkromie v nastaveniach. Od verzie 3.5 je to nefunkčné.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru