Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ARM představuje nové jádro Cortex-A12

To by me zajimalo, ja necetl ani jeden prukazny test, ktery by dokazal, ze Atom je vykonejsi, vzycky se porovnavali jabka s hruskama.
Pravdu ma MM.. nejprukaznejsi test je, dej prehrat na dva ruzne mobily jedno a to same video a ktery ti vydrzi dele a to Intel Atom neni.
Vim ze tohle nema s vykonem nic spolecneho, ale u mobilnich zarizeni je proste nutne pomerovat vykon vzdy v souvislosti se spotrebou, protoze k cemu ti bude vykon, kterej ti vezme behem 10 minut stavu a i ten pomaly procak tu praci treba za hodinu udela a jeste vydrzi dalsi hodinu delat neco jineho.
A mimochodem Intel se chvastal rozdilem vykonu Atomu a ARM v radu desitek procent, pry az jednou tak vykonny, ale ve skutecnosti mu i ty podivne testy vychazeji do 10%.

Intel me proste v mobilni tride stale nepresvedcil, ano mozna srovnal krok s ARM, ale v cele neni a vyhoda ARM v konkurenci vyrobcu (to ze ARM neprodava jen hotove reseni ale i technologii) je velka, verim, ze moznost vyrobit si vlastni vykonny procesor na bazi ARM je prave to, cim bude stale na cele zavodu a Intel bude maximalne schopen reagovat, aby nezacal ztracet, nic vic.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality