Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Lovci pirátů-honosný název pro udavače

Po tom kolotoci tiez mozes byt sklamany. To neznamena ze kolotoc nefunguje. CO to u SW znamena "funguje" sa tazko definuje. V principe mas urcite moznosti, mozes tu vec predat niekomu inemu, komu vyhovuje. Dokonca aj SW licencie sa daju predavat. Na rozdiel od odjazdenej jazdy na kolotoci. Takze to mas u SW dokonca lepsie jak ten kolotoc :)
Alebo ano mam TV a ma nahovno firmware. Ale mozem ju predat a kupit si inu. Ked si myslis ze to niekto urobil lepsie. Ked to nikto neurobil lepsie tak to za tie prachy asi lepsie nejde. resp. ono to ide, urcite su TV (resp. boli, janeviem loewe alebo co) ktore stali 2x tolko jak normalna TV a mozno mali lepsi FW. Si ochotny zaplatit 2x tolko alebo 10x tolko za to aby si mal nezabugovany SW? Ptz robit SW poriadne je EXTREMNE nakladne (ptz to tam potom nemoze lepit kazdy cinan svoje C++ zvratky). Fakt si ochotny za TV dat napr. 1000eur namiesto 300eur len preto aby si mal dokonaly FW?

P.S. a si nemysli ze mna nekvalitny SW nesere. Naopak, vytaca ma to az do nepricetnosti. Ale diskusia bola o udavani piratenia, neviem co do toho tahas kvalitu. Aj ked to je nekvalitne tak sa neda tolerovat ilegalne pouzivanie. A na to aby si urcil ci SW vyhovuje alebo ne existuju skusobne verzie, aj Win sa da nainstalit legalne zdarma na 30dni. Nestaci ti to aby si si otestoval ci ti to vyhovuje a ci budes spokojny?
napr. vyskusal som Win8 zistil som ze to je pre mna nepouzitelne, tak si to nekupim a ani nepouzivam. Mam vistu uz roky a funguje skvele. Jaky mas s tym problem sracku NEpouzivat?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality