Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kdo podvádí v uživatelských recenzích?

Vzdy a vsade je treba brat recenzie s rezervou, napr. aj na heureke sa to deje. Je vela skupin "recenzentov", urcite neuvediem vsetkych:

1. Hodnotne recenzie, uzivatelia napisu realne vyhody aj nevyhody, skusenosti po nejakom case uzivania, to su najprospesnejsie recenzie realnych uzivatelov.

2. Vynutene recenzie, uzivatelom pride mail ze mozu hodnotit tovar, tak napisu "ok", alebo vyhody "vsetko", nevyhody "nic".

3. "Uspechane" recenzie, uzivatelia napisu postrehy po par hodinach pouzivania, recenzie su nepouzitelne, casto obsahuju vela papierovych informacii.

4. Recenzie za body, uzivatelia si nahanaju body a napisu kadeco, pouzitelnost recenzii je rozna.

5. Neobjektivne recenzie, uzivatelia si kupia oblubenu znacku a vedome alebo podvedome prehliadaju v recenzii nevyhody.

6. Amaterske recenzie, uzivatelia nedokazu vyrobok pouzivat, nastavit a napisu ze nefunguje, daju mu minimalne hodnotenie, toto skresluje celkove hodnotenie.

7. Pomylene recenzie, uzivatelia hodnotia obchod ktory tovar nedodal, dodal neskoro a pod., ale hodnotia vlastne tovar, takze odoberaju mu uplne nepravom body.

8. Negativne recenzie, uzivatelia su znechuteni, z roznych dovodov tovar nefunguje ako ma, ignoruju uplne vyhody a daju mu minimalne hodnotenie.

9. Vulgarne recenzie, bez komentara.

10. Profesionalne recenzie, pisane odbornikmi ktori sa v problematike vyznaju, zvacsa su to kvalitne recenzie, ale obcas sa stane ze ich pisu "odbornici" a vtedy su to velmi nebezpecne recenzie, kedze bezni uzivatelia im doveruju a pritom to mozu byt uplne nepouzitelne recenzie.

Tak ani som nemyslel ze toho bude tolko vela. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality