Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kdo podvádí v uživatelských recenzích?

Cetl jsem to odspodu a nevim, jestli se smat nebo za bricho popadat... Hned u bodu 8 jsem prestal cist. Takze tovar nefunguje a ten hloupej uzivatel (kupujici) si kvuli tomu dovoluje ignorovat jeho vyhody. Tak napriklad u telefonu nefunguje displej, ale oproti minule generaci nebo oproti jinym vyrobcum to ma velmi vyhodne umistenej USB konektor a ten blb to neoceni. Co na tom, ze to nefunguje tak, jak ma. Paneboze, to snad nemysli nikdo vazne. No zahlidl jsem bod 7, vys nastesti nevidim a posunovat stranku nebudu, a poznal jsem, ze je to mysleno vazne.

Zda se taky, zes ani necetl ten odkaz. Pise se tam tohle: " ...Amazon, vzešla hodně zajímavá čísla. Analýzou bylo zjištěno, že zhruba 95 % recenzí přidaných k produktům samotnými uživateli je v pořádku, ale 5 %"

Takze se hodnotil zejmena Amazon a s tim je na 100% drtiva vetsina uzivatelu spokojena, takze bod 7 dalsi kravina a sami tam pisou, ze pouze 5% hodnoceni jsou podivny. Takze nechapu tech tvych 10 bodu, ale cim vic bodu, tim vic adidas.

Zda se, ze prispevek na kterej reaguju psal nekdo, kdo by rad vypadal "chytre" a dopadl stejne, jako ten, co pise ty "recenze".

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality