Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kdo podvádí v uživatelských recenzích?

A ty patris zas do toho bodu ze pise totalny magor odveci. Ja si vsimam recenzie uz vela rokov na roznych shopoch aj zahranicnych a hlavne aj nemecky amazon a je to presne tak jak pise Dreamer.

Ked nefunguje display tak bud to uzivatel nevie zapnut alebo ma vadny vyrobok (co mohlo sposobit napr. to ze balik postak hadzal na 10m z nakladaku na ulicu, a potom na neho este hodil nejaku chladnicku pre suseda, apod), taka recenzia je uplne onicom a je to recenzia posty a ne vyrobky samotneho. Navyse vadny display ma reklammovat.

Univerzita mohla robit prieskum nejakej vzorky a 8 z 10 kategorii sa im toho prieskumu urcite ani nezucastnilo ptz to vyplyva uz z povahy recenzenta.

P.S> a kopec vyrobkov zavisi aj od nejakych inych veci napr. ked ma nejaky user blbo nakonfigurovany router kupi si TV alebo telefon zapoji a zisti nejde internet a napise recenziu typu "nejde na tom internet je to srot", pritom to nema nic s TV ani telefonom ale len uzivatel to nevie spravne zapojit. Takych recenzii som uz videl a nie len jednu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality