Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nokia se prodává víc než Apple

To je asi jediný vysvětlitelný důvod. Jak jsem býval mladší, asi jsem nebyl jiný. Nicméně jak postupně člověk dostává rozum, přichází k tomu, že vše novější není zaručeně lepší a jak jsem se dříve smál kamarádovi, který je asi o 20 let starší, že si nakupuje některé kvalitní věci ve vícero kusech, než úplně zmiznou z trhu, tak už to dělám taky :-D Bohužel potřebuji mít na telefonu tlačítka a ne pouze displej a hlavně si potrpím na kovové šasi telefonu, (plast nebrat), proto ani Lumie už mě neoslovila. Asi mě Nokia rozmazlila praktičností jejich starších telefonů a svoji výdrží, o které si ty nové founy mohou nechat jenom zdát :-) Navíc na ebay jsou na ní stále díly za směšné ceny.

Pokud jde někomu o velikost displeje, tak cokoliv pod 10" je o ničem, proto nemá význam, aby u telefonu byl displej větší, než je u E52. Prohlížet si filmy a dělat solidní práci se dá stejně pouze na pořádné obrazovce a klasické klávesnicí a ne na pidi displejích a dotykové obrazovce, prostě mobil zůstane vždy mobilem a nezmění to ani fakt, že má v sobě hromadu zbytečných aplikací.

P.S. Jediné co na tom Samsungu bylo dobré, (to jsem musel hodně přemýšlet, abych něco kladného našel), byla aplikace, která LED diodu pro blesk trvale rozsvítila a ten krám se dal použít jako baterka. No, ale tohle phounovi zase rychle šťavilo baterky :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality