Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Skylink spustil surflock a blokuje malych zdielacov kariet

Skylink ma nijak zvlášť nerozčuľuje. Podobný scenar prebehol pred rokmi s kabelovkami a nevšimol som si nejaké diskusie alebo protesty.
Niekto technicky a obchodne zdatný, s patričnými kontaktmi, obehal miestny úrad, stavebný úrad, modifikoval infrastrukturu vybudovaných bývalých spoločných antén za nie moc peňazí, najal ľudí, tí obehali stovky domácnosti a získali podpis na zmluvy. Poplatky sprvu symbolické ...

Miestnu kabelovku odkúpil behom 2-3 rokov niekto silnejší a mierne navýšil poplatky. Toho silnejšieho odkúpil niekto ešte silnejší, modifikoval infraštruktúru a znovu navýšil poplatky. Dnes ostali možno 2-3 významnejší operátori kabelových televízií, UPC a Antik ... Aké majú poplatky všetci vieme.

Biznis satelitných programov bude podobný a práve začal. Veď kdo by chcel pozerať SD rozlíšenie šírené pozemnou televíziou na uhlopriečkach 82cm a viac. Tam HD je už nutnosť.
Na vidieku kabelovky nie sú, satelitné vysielanie je v súčasnosti jediná možnosť. Pre Skylink rastie zákaznícka báza a chce to využiť.
Kto chce HD, musí mať nový typ karty, ak nová karta má možnosť obmediť počet prečítaných kľúčov za určitú dobu, tak to využijú. Prečo by si nechali unikať tržby, nazdielané sú možno desattisíce prímačov v malých hoteloch a penzionoch, v Skylinku to vedia.

Politika Skylinku v oblasti spoplatňovania, sa nijako nelíši od správania sa iných účastníkov biznisu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality