Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Skylink spustil surflock a blokuje malych zdielacov kariet

Smutna sprava pre zdielacov satelitnych kariet Skylink. Skylink spustil (pravdepodobne vcera) Surflock, cize kontroluje dekodovanie programov kazdej karty a pri prekroceni urciteho poctu za urcity cas kartu zablokuje.
V praxi to znamena, ze skoncili zdielania jednej karty v domacnostiach a pomerne popularne zdielania jednej karty cez net.
Surflock naopak posilni velke a silne zdielacie centra ako je Cardshare a spol, kedze maju nakupenych tolko kariet, ze im blokovanie pri akejkolvek frekvencii prepinania programov nehrozi.
Najsmutnejsie na tejto primitivnej ochrane je fakt, ze sa tyka aj platiacich a cestnych zakaznikov, ak mate rychle prsty a radi prepinate tak dojde k zablokovaniu aj vasej karty. Co je paradoxne naopak aj sanca, ze nespokojni platiaci zakaznici si vydupu zrusenie tejto kontroverznej ochrany.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak. Satelit jsem prodal a při večeři se někdy dívám na parodii na zprávy přes pozemku.
Flash_Gordon 27.08.2013 22:31
Flash_Gordon
ja som si kupil dvojtunerovy prijmac a ked som si kupoval skylink kartu, nik mi nepovedal, ze ho neb…
prd 29.08.2013 18:22
prd
velka pravda! poslední
ferko 04.11.2013 21:54
ferko

ja som si kupil dvojtunerovy prijmac a ked som si kupoval skylink kartu, nik mi nepovedal, ze ho nebudem moct pouzivat...
zas na to dpolatia len obycajni ludia..ved ked su naraz dva dobre programy a potom nieco z coho si neviem vybrat a pozeram nahraty program, tak zas nepozeram program z ponuky a je to vyrovnane..tak nechapem, preco nemozu nechat aspon 3 programy sucasne na kartu..
su to obycajni zbojnici....ved napriklad...premiove programy vobec nie su za taku cenu ako ich ponukaju...ked raz pozeram program HBO, tak nemozem pozerat NGWild HD, takze ta cena za hbo je dokopy obidva baliky spolu a nie iba ta co prezentuju v ceniku za hbo, to im nevadi ze? ale ked si platim HD a hbo a chcem jedno nahravat a jedno pozerat tak to im uz vadi..do toho by sa mal niekdo obut ked platim dva baliky a mam dvojtunerovy prijmac, preco mi to blokuju?

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru