Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mozilla chystá smartphone za 500 Kč

Velmi přesně jsi popsal, co člověk hledá, pokud potřebuje mobilní telefon.
Ovšem ruku na srdce - telefon mě, stejně jako drtivou většinu populace, neživí. Z jakého důvodu bych měl u sebe nosit ten historický Bellův přístroj, když zavolat si potřebuju možná jednou do dvou týdnů?
Nicméně - používám navigaci, používám MP3 přehrávač, sem tam čekám na bus a louskám sudoku, sem tam mi bus ujede a potřebuju zjistit alternativní cestu dom, sem tam si potřebuju opsat návštěvní hodiny v nemocnici a nemám po ruce tužku a sešit... Kvůli tomu jsem si já osobně smartphone pořídil.
Místo padesáti krabiček, tužky, sešitu na poznámky, sešitu se sudoku, map, knížky, jízdních řádů a já nevím čeho tahám jednu krabičku, jako daň za to ji musím denně připojit k nabíječce. Vzhledem k tomu, že nebydlím a nepracuji v džungli, je nabíječka vždy po ruce - ráno dorazím do práce, vteřinovým chvatem narazím mobil na nabíječku a než si vyžahnu kafe a pročtu pracovní maily, je nakrmen a vydrží na celý den. Že ta krabička umí volat je víceméně příjemný bonus, je to jen jedna z mnoha funkcí, které potřebuju jen občas a které ta krabička pěkně sdružuje. Pomíjím fakt, že ti, kterým potřebuju volat, mají Skype a tedy s nimi mluvím zadarmo.

Pořád nechápeš, k čemu jsou smartfouny dobré? Neštěstí je, že mají v názvu to slovo "phone", přičemž telefonování už DÁVNO je pouze okrajovou funkcí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality