Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft dostal rozum - nabídka START a další věci se vrací do Windows

Mrdniku, sam ses trotl a zklidni hormon. Vytahni si hlavu vis odkud. Staci se podivat na to, co tady blijes a pak na tvoji přezdívku.
Chodim sem poslední dobou prilis často a doufam, ze chripka brzy zmizi.

Takze za prve: proc se na nej utrhujes s tim, ze ma zklidnit hormon? On neudelal v celem svém prispevku jediny naznak utoku na nekoho a cely jeho příspěvek je naprosto v klidu. Stále sdeloval pouze svůj názor, to ze ty s nim mas problem je pouze tvůj problem. Lidi jako ses ty, kteří nesnesou jiny názor, je plna poradna. Ve skole jsme takovym rozslapavali brejle. Vsadim se, ze je mas taky, ale dost haneni bryli.

Za druhe

Ono to totiž po pár dnech zvykání není vůbec špatně.
Proc ho urazis? On neudelal nic spatneho, opet pouze sdelil jeho názor a ja s nim souhlasim. On mluvil za sebe, videls, nekde, ty genie, ze by mluvil za nekoho jinyho?

Ovladani W8 je mnohem pohodlnejsi a rychlejsi, jen tukani s nim mají problémy. No a stiznosti na to, ze se nic nesmí menit, ze chcete stare věci atd., tak si zustante u W98, bydlete v jeskynich, zerte syrovy maso a zabijejte ostatni lidi, co mají jinej názor. Proc teda mate většinou W7, to je prece taky jako omalovánka proti W98? Moc dobře si pamatuju, když jsem tady cetl stejny názory a plivance na W7 a najednou je to pro vas nejlepší systém.

V novem startu vyhledam všechno mnohem dřív a je to mnohem prehlednejsi. Mam stejny názor jako on. Nikomu ho nevnucuju, jako on. Ale debilove, co nesnesou jiny názor s tim mají problém.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality