Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nový trik, když nejde "bezpečně" odpojit HDD

Jednak tohle není "zprávička", ale patří to spíše do "debat", nebo do "pokecu". Jednak je to projev diletantismu a neznalosti, jak takové technické zařízení, jako je klasický pevný disk, vůbec funguje.
HDD NEMÁ žádnou brzdu! HDD a jeho firmware řídí vystavovací raménko a pokud není požadavek, pak obvykle zaparkuje do bezpečné zóny automaticky!
Pokud HDD ztratí napájení, pak vystavovací raménko parkuje automaticky! Plotny se zastaví vlivem mechanických odporů samy, NEEXISTUJE žádná brzda!

Ta HOVADINA, co tu propagujete a na kterou může nějaký neznalec skočit a způsobit si škodu, je naprostým nesmyslem! Předpoklad 2,5" HDD (když jde o napájení skrze USB port), debilnina ve stylu jakéhosi "pomalého" vytahování konektoru může vést až k verzi přerušované soulože, kdy je kontakt nedokonalý a než je vytaženo, pak může dojít k několikanásobnému připojení napájení, které mohou vést k fatálním následkům!

Diletant objevil hvězdu diletantismu a musí se pochlubit diletantskou zhovadilou kravinou. Pochopitelně ono to nemůže pojmout, že jiní mohou mít o tom i povědomí a furt to bude letadlo a oponenti jen blbci, co mu jeho "vynález" kazí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality