Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Samsung Z, nový model s OS Tizen dnes představen

Tak ono uz jenom to, ze mam aplikace koupene pres Google Play a tim padem musim mit Android, protoze je jinde kupovat znovu nebudu a zdaleka s kazdym vyvojarem se nedomluvis, ze ti poskytne aplikaci zdarma na jinou platformu, kdyz uz jsi mu jednou zaplatil.

Nevim jaka je aktualni situace, ale svyho casu ani jedna z bank FIO, mBank, AirBank nemela aplikaci pro WP, myslim, ze nektera z nich stale nema. Mam super aplikaci na spravu osobnich financi Financisto, na WP neni a kamos hledal neco jineho na WP a rikal, ze nenasel. Teda vsechny aplikace pro WP nejsou. ;-)

Co se tyka BlackBerry, tak tam je zasadni problem, ze ten system je jenom na jeden telefon (respektive par telefonu od jedne firmy) a ty nemusi kazdemu vyhovovat, bez otevreni systemu dalsim vyrobcum founu ho neprosadis, pokud teda nejsi Samsung nebo Apple, teda firmy ktere zabiraji znacne procento trhu. Tohle bude zajimave sledovat u Sailfishe, jestli ho dokazou prosadit i do cinskych telefonu, pak muze Sailfish uspet.

No a pripad WP urcite neni, ze si lidi nechteji zvykat na neco noveho, lidi si nechteji zvykat hlavne na neco blbeho a to je rozdil. Sam to muzu zdokumentovat na sobe, mel jsem Windows Mobile 6.5, o Androidu jsem nemel ani paru, koncil jsem s nim v dobe kdy zacinal WP7, ale videl jsem to, zjistil jsem, ze je to s prominutim uplne debilni, mnohem horsi nez WM6.5 a tak jsem se zacal zajimat o Android a dneska absolutne nemam duvod prechazet zpatky na WP, prohral si to Microsoft sam.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality