Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Samsung Z, nový model s OS Tizen dnes představen

Ano, má to paměť, základovku, bla bla. Jenže zásadní problém je v tom, že počítač si koupíš HW a poté si nainstaluješ libovolný systém. Můžeš to kdykoli změnit. Prostě HW a SW je oddělený. Pokud nekoupím něco spešl, budou mi tam ty OS fungovat všechny. U telefonu se musíš spoléhat na to, že někdo udělá danou romku pro tvůj telefon, nebo vypustí ovladače apod. Jde o to, že koupíš počítač, vyjdou Win8, zalíbí se ti, koupíš, nainstaluješ, funguje (pokud HW nemá za sebou 10 let a jsou ovladače). Pokud se mi líbí řekněme rozhraní u Samsungu, přece si koupím Samsung a nebudu kupovat Cetung a upravovat si ho, aby vypadal jako Samsung.
A věc koupenou přes Amazon např. není problém vyreklamovat, už jsem to takhle dvakrát dělal. Foťák byl nefunkční, poslal jsem ho zpátky a za týden jsem měl nový. Trička mi nepřišla vůbec, napsal jsem a poslali mi na jejich starosti nová, žádné starosti. Nevím, jestli to nechali být, nebo se soudili s poštou, ale mě z toho vynechali.
Z Číny objednávám docela často, ale koupit tam dražší věc je sebevražda. Sice pošta zadara, ale občas to nepřijde, občas to nefunguje a občas je na zařízení nastavená čínština. Reklamace neexistuje, komunikace téměř nula. Je to dobré třeba na bumper k mobilu za dvě €. Elektroniku jsem odtud už měl (třeba kameru do auta), díky, nechci.
(Je mi jasné, že to bude jako s Androidem, není špatný, jen ho výrobci kromě Jiauy kazí. Čínské obchody jsou taky určitě dobré, jen to všichni kazí a jediný dobrý je kimcong.cn) :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality