Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tohle je bomba :-), doporučuji přečíst

S malyma detma jako zachranou televize bych nepocital. ;-) Kdyz nebudou koukat rodice, tak to ani deti nenauci a ty teda nebudou koukat taky.

Co se tyka duchodcu, tak tam bych k te technicke neflexibilite pripocetl hlavne lenost a neochotu ucit se novym vecem. Mohu totiz porovnat rodice a jedny pribuzne skoro stejneho veku a i technicke respektive pocitacove negramotnosti. Zvlaste muj otec si klepal na hlavu co porad mam s tim internetem, ale doma ho meli a jak sel do duchodu tak mu to nedalo a dneska na nem travi spoustu casu, ten v duchodu ma. Naucili se uz i stahovat a TV sice maji ale hlavne jako zobrazovadlo pocitace. Ti pribuzni ale sice internet mohou mit ale odmitaji si ho zridit, ze uz jsou na to stari atd. Vysledek je, ze travi vecery u televize, co taky jineho. Je to docela vtipne, kdyz k nim prijdeme na navstevu a neco nam neco povidaji co v TV a my nikdo nevime.
Lidi predevsim starsi generace, kteri ale uz chteji dozit v nezmenenem prostredi a tedy bez internetu je porad hodne a tak tu televize jeste chvili s nami budou nez jim divaci vymrou a ony skonci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality