Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tohle je bomba :-), doporučuji přečíst

Tak treba ty radia tezi z dnesni pocitacove pokrocile elektroniky, takze pomineme-li ruzne dotace EU (ty dlouho nepotrvaji az EU zkrachuje), tak paradoxne nastup novych technologii umoznil i preziti radii, nebot naklady na provoz sly dolu stokrat a radia prezivaji predevsim diky tomu, ze temer nic nestoji. (Taky na dlouhych vlnach uz nevysila nic a stredni vlny se zrusi taky co nevidet, zbydou jen velmi kratke vlny, ktere maji energeticky nenarocne vysilani.)
U televize nebo novin je to jine, tam neverim, ze preziji v te stare (dnesni) podobe. Takze ona ta predpoved konce novin nakonec vyjde, podivej kolik maji dneska naklad takove deniky jako MFD nebo Pravo, zlomek co v minulosti, nakonec to zabali. To ze se snazi hrat divadlo, ze jsou v pohode je jenom zasterka skutecneho stavu.
Televize samozrejme zit muze dal, ale musi dokazat divakovi nabidnout zabavu nebo informace vcas a to dneska nedokaze a osobne si myslim, ze to ani v te podobe, ve ktere vysilaji nejde, takze to nedokazou nikdy a casem skonci, nebudou predplatitele nebude reklama, zustane jen statem (nucene obcany) dotovana televize.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality