Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Navigace Nokia Here v telefonech od Samsungu

Ty testy delaji vylozeny idioti. Zdaleka to neni tak hrozny jak to popisujou, ale je to takovy kolorit, ze Touchwiz je eany, tak proc neudelat recenzi libivejsi nez si priznat vlastni neschopnost.
Jinak zatim si vystacim se svym Huawei Hororem 2 a novy telefon poridim asi az pristi rok, Samsung Galaxy S5 mini je jeden z favoritu, co zatim mam. Ale cena je opravdu ulitla bez ohledu na uzivatelske prostredi, dokud to neslevi aspon na 9.000,- tak urcite nekoupim.

Jinak na Androidu pokud nekomu nevyhovuje dodane uzivatelske graficke prostredi, tak na Google Play jsou stovky jinych. Osobne nedam dopustit na NOVA launcher, takze ani ted nepouzivam huawejovo EMUI, ktere je na HH2 default a pritom s nim zadny problem neni. To je ta vyhoda Androidu, ze si muzes nebo nemusis customizovat jak to presne bude vyhovovat tobe, Touchwiz ti nikdo nenuti.

Samsungovy telefony maji jeste tu vyhodu, ze na ne dela vetsinou vlastni ROM CyanoGenMod, to uz je sice customizace do ktere bezny uzivatel asi nepujde, ale ziskas tim obvykle naprosto bezkonkurencni funkcnost telefonu. Mam na zaloznim ZTE Blade (legendarni telefon ktery vysel v zari 2010) Android 4.3.1 v modifikaci CyanoGenMod a beha to naprosto paradne.Na SGS5mini ale zatim tahle ROM neni, snad bude casem.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality