Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Navigace Nokia Here v telefonech od Samsungu

System je Android, Touchwiz je graficka nadstavba nad systemem. Jiste kompletne Touchwiz neodeberes, respektive musis nahodit nejakou custom ROM bez Touchwizu. Vymenou (nepouzivanim vestaveneho) launcheru a dalsich vestavenych aplikaci, ale muzes dosahnout customizace a treba i rychlejsiho (jineho) chodu casti te graficke nadstavby.

Nerikam, ze to co predvadi Samsung je veskrze dokonale, ale je to tak, jak to je a kdyby to bylo tak spatne, jak se nekteri snazi tvrdit, rozhodne by Samsung neprodal nejvic smartphonu ze vsech vyrobcu. Ja sam z toho co jsem videl nemam z Touchwizu vyslovene spatny dojem, launcher mi nevyhovuje, ale nemuzu rict, ze by byl vyslovene spatny, mel jsem v ruce (vypujcene) akorat SGS3 a SGS4.
Na druhou stranu podivame-li se na LG, tak to taky neni po strance vlastni uzivatelske nadstavby zrovna zadny zazrak. Huawei se zase rika, ze neumi napsat poradne ovladace k vlastnimu hardwaru, proto byl napriklad muj Huawei Horor 2 jeste rok po vydani temer nepouzitelny a az asi na desaty pokus se jim konecne zadarilo a posledni vydane ROM k tomu systemu uz byly stabilni a extremne se tez snizila spotreba. Ted si zase vsichni stezujou, ze v novem Huawei Ascend P7 nema procesor vlastni vyroby Kirin 910 dostatecny vykon, ac papirove by mel mit, vubec bych se nedivil, kdyby problem nebyl v hardware ale v softwaru. Uvidime jak se bude vyvijet MIUI, ktere je obsazeno u telefonu Xiaomi a podporu maji i nektere dalsi, myslim treba nektere founy od ZTE ted dostaly oficialni podporu. Kazdopadne je z ceho vybirat a komu nevyhovuje Touchwiz, nemusi si kupovat Samsung, vyber founu s Androidem je opravdu velky. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality