Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neutron - podezřelý projekt na Kickstarter

"Držte sílu x64 platformy na dlani vaší ruky. Neutron je jeden z nejmenších Windows počítačů, poháněných procesorem Intel na světě.", láká projekt od studentů ze San Diega na Kickstarter. Mám volné ráno, tak jsem si říkal, že vám sem o něm něco přeložím.

[f0bdb5876e642afa4456b9b8cb10ab66_large.gif?1410767     445]

Neutron změní způsob, jakým smýšlíte o stolních počítačích.
Když se normálně zamyslíte nad pojmem stolní počítač, obvykle vás napadne velká, tupá, černá krabice která sedí na, nebo pod vaším stolem. Neutron překonává tyto představy a poskytuje vše, co čekáte od high-end stacionárního počítače v neuvěřitelně malém a stylovém provedení.

Revoluce desktopů
Neutron slibuje změnit vše, co desktop znamená. Stolní počítače jsou dnes vše, krom přenosné, ale Neutron maže hranice mezi přenosným a stacionárním počítačem. Je ještě menší, než plechovka Coly, Neutron lze tedy snadno přenášet v batohu. Nenechte se ale zmást velikostí, není to žádný Raspberry Pi. Neutron má specifikace a výkon stejné, jako desktopy vysoko nad svou váhovou kategorií.

Fenomén designu.
Se vzhledem, který může soupeřit i s vlastním sestaveným počítačem (pokud je vám 12, pozn. překl.), Neutron přináší jeden z nejhezčích, krapet jiných desktopů na trh. Tam, kde klasický desktop nevzbudí pozornost, za Neutronem se budou otáčet hlavy. Naše úžasné fluorescenční akrylové barvy byly vybrány tak, aby seděly ke každému stylu a díky průhlednosti lze sledovat fungování Neutronu vevnitř. Vybrali jsme sedm úžasných barev, abyste si mohli vybrat ten pravý!

__________________________________________________

Hrají to vesměs na design, půlka článku je o tom, jaké to má barvy a že je vevnitř LEDka.
Výkon zvyšují velkými čísly, takže kdybyste chtěli verzi PRO, dostanete 16GB RAM!!!, pravděpodobně, kdybyste na něm chtěli renderovat 4K videa.
O typu procesoru jen mlží, kromě toho, že se bude jednat o čtvrtou generaci procesorů Intel Haswell o typu není zmínka - pouze neustálé opakování, že je stejně výkonný, jako stacionární počítač. Ve videu lze slyšet jednoho z tvůrců, který nabádá k přidělání Neutronu na monitor; získáte tak all-in-one počítač s možností upgradu.

Co si o tom myslíte? Takové ty malé počítače s Androidem se, co vím, nechytly. Změní se něco tím, že poběží na Woknech?

Specifikace:
[d9d74b27a87935d9651260fa491e1a11_large.jpg?1409544     867]

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je normální NUC narvaný do průhledné pixly. Ten výkon není špatnej, na kancl aplikace stačí, sedm… nový
mia 21.10.2014 11:10
mia
Jediné využití, které si pro to dokážu pro nefiremní potřeby představit je mít to u televize, no. poslední
Rainy 21.10.2014 12:41
Rainy

To je normální NUC narvaný do průhledné pixly. Ten výkon není špatnej, na kancl aplikace stačí, sedmičky nebo osmičky na tom jedou bez problémů. V práci máme dva takové, připojené k padesátce plazmě nebo projektoru a používáme to na prezentace a tak podobně v zasedačce.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru