Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Obyčejný život s osmibity v době totality

Presne tak, keby ludia vychadzali z historie vedeli by, ze o Rusku sa siri kopec demonov a fam a to len preto, ze tam pohorel Napoleon a Hitler a odvtedy maju okolo seba auru neporazitelnosti.
Rusi utlkli Nemcov kvantitou, kvalita bola na strane Nemecka, cez studenu vojnu viedli nad amikmi v mnozstve nie v kvalite. T-34 bol vyhlaseny za jeden z najlepsich tankov historie nie preto, zeby bol uzasny, ale preto ze bol jednoduchy, malo sa kazil, vyrobili ich desattisice, nebol tak drahy ako napriklad Tigre, nebol tak tazky, takze mu vyhoval aj blatistejsi teren...atd.
Momentalne studujem historiu leteckych subojov a mam velky problem najst vitazstva Migov na americkymi , ci eurospkymi strojmi. Naopak pomer zostrelenych lietadiel v od Korei, cez Vietnam po arabske konflikty az ku irackym vojnam je jednoznacne na strane amikov.
Momentalne z hlavy taham jediny pripad vitazstva sovietskej techniky, ked MI-24 zostrelila F4 (co je myslim starsi stroj ako MI-24).
Uznavam, ze vela je to o pilotoch aj, ale tie pomery v prospech amikov su proste strasne.
Teda pardon nielen amikov, dost to zvysuju aj Izraelci z arabskych vojen, kde pouzivali Mirage. Arabov davali dole po desiatkach.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality