Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD vzkazuje, že na linux stále kašle

Sám tady roky všude vykřikuješ, že jediná možnost k linuxu je nV.
Uplne nejlepsi je Intel, fakt bezproblemovy chod, ale chybi vykon, takze pokud bych casem nejake ty hry tak budu potrebovat dedikovanou grafiku.

No jo, binarni ovladac od NVidie je jednoznacne lepsi a po vykonove strance neni co resit, pokud hry na linuxu, tak NVidia. Jenomze NVidia me stve po hw strance, nove funkce jako je prehravani HEVC zabudovali pouze do novych GF950 a GF960, ale obe karty jsou tak orezane, ze se divim, ze NVidii neni hanba neco takoveho vypustit. GF970 s jeji vycuranou pameti 3,5GB + 0,5GB taky nechci a zbyva jen GF980, ktera je zase dost draha a navic uz starsi, takze se nelze divit tomu, ze chybi treba ten HEVC.
Naproti tomu AMD nabizi spektrum karet, ktere lze zvazovat (sice take bez HEVC, ale to je jedinna nevyhoda), zadna karta nema integrovanu nejakou ojebavku a proste nabizi tolik vykonu, kolik si clovek zaplati: R9 380, R9 380X, R9 390, R9 390X, Fury X, Fury. Ovsem ted to zabili tou nepodporou novych ovladacu, takze se vyhledove neda pocitat s tim, ze to za 5 let zase nezopakujou, kdybych si nejakou kartu od AMD koupil, takze zustanu u NVidie a pockam co v pristim roce nabidne Pascal, jestli zase udelaji stejne habadury jako u soucasnych karet, tak vazne nevim. :-/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality