Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem První základní desky formátů mini-STX jsou na světě. Jejich autory jsou firmy ASRock a ECS

Ta kosticka ma 4CPU a HW video dekoder. Takze full-HD v jakemkoli soucasnem formatu jeden naprosto plynule. Se 4K bych se zatim (a jeste nejaky cas to potrva) mirnil, to ted vubec nema cenu resit.

Co se tyka terminalu - to rasberry je slabsi (a ma pomalejsi sitovku) nez Cubox (a taky levnejsi), takze napriklad nezvladne plynule preravani full-hd videa, ale cubox (v terminalu, ne jako HTPC) to zvladne. Raspberry je na to co jsi psal jako terminalovy klient super. Co se tyka strihu a spol, zalezi tedy jen na rychlosti site a HW vybave backend serveru. Hry na terminalu v podstate totez, v linuxu existuje moznost mit OpenGL vzdalene renderovany na jinam serveru (ktery je vybaveny prislusnym HW - muze rendering server sdilet i vice "koncovych pocitacu" najednou), takze vse pak uz jen zalezi na rychlosti site a schopnosti terminalu ten obrazovy stream plynule zobrazovat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality