Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
• Proc banda buzerantu, dobre delaji, alespon z tech 10 bude funkcni OS, uz se nak rychle zpomelo na…
CoCoChanel 18.01.2016 14:07
CoCoChanel
Z toho budou mít firmy radost. Ve firmách je spousta strojů a zařízení, které ke svýmu chodu potřebu…
Prasak 18.01.2016 17:39
Prasak
Tam si myslím,že je to mířeno úmyslně. Firmám nezbude,než inovovat. Za to,že firma skrblí a má účetn… nový
pedrosso 19.01.2016 15:11
pedrosso
Microsoft ale nic na CPU ne"podporuje", tak neviem co prestanu, ked ani nikdy nezacali :-)
MM.. 18.01.2016 18:32
MM..
je to patrně taková výhrůžka na to jejich fiasko s gwx. mm, řekni, je schopný výrobce desky dodat ov… poslední
kmochna 19.01.2016 21:59
kmochna

• Proc banda buzerantu, dobre delaji, alespon z tech 10 bude funkcni OS, uz se nak rychle zpomelo na radu FX 8xxx Octo core, kde snim OS nedokazal spravne pracovat,nebo v podstate s jeho core, se kteryma samotny OS nevedel co v inaktivite delat a MS bylo nuceno vydat PATCH. Takle se z toho poucili a rovnou vse rvou do 10.
• Na druhou stranku, uvedenym OS bude brzo koncit podpora, osobne preferuju, aby veskera pozornost byla dana na Win10, proto zjde o OS, ktery MS chce aby bylo obsazeno do urcitého data na prevaznem poctu stroju.
• S poslednim UPdatem 11099, jde videt ze zapracovali na samotném zaklade <OneCore>, ktery je podtatne stabilnejsi a rychlejsi. I pro devlopery to bude jednoduzsi i po strance nastroju, kde uz se urcite nechce kazdej unavovat, vse programovat, kompilovat na kazdy OS zvlast.
(i samotny ASUS nechce stale rvat penize z 6 nulama nakonci do vyvoje neceho na co za chvili nebude podpora a stale vydavat nové drivery kvuli kopmabilite na neco co nebude jiz existovat)

Z toho budou mít firmy radost. Ve firmách je spousta strojů a zařízení, které ke svýmu chodu potřebují starší OS a Win7 je často poslední verze Windows, kde se starej software podařilo rozběhat, často je poslední štace WinXP. Pokud zaříznou Win7 na nových strojích, tak to bude konec - migrace na W10 by znamenala obrovský náklady, často prakticky totální modernizaci stroje, která se nikdy nevrátí.
Příkladem - obslužný SW pro starší PLC, nebo Visual Basic. Ten skončil s WinXP. Bohužel na tom běhá spousta strojů.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru