Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Sdílel kamarádovi nahé holky přes Drive a přišel o celý účet na Googlu

Představte si tu situaci. Před deseti lety jste si založili Gmail, fotky z dovolené jste začali ukládat na Picasu, starý telefon jste nahradili synchronizovaným Androidem, pak dorazil obchod Play Store, nákupy aplikací, knih, muziky a z někdejší prosté elektronické adresy se postupem času stalo kompletní centrum vaší digitální existence.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby Petr tušil, co je jasné snad všem ostatním, nikdy by si takové fotky na Drive nenahrál (navíc…
Potkan007 23.05.2016 12:16
Potkan007
Samozrejme vse je v nejlepsim poradku, mel tam zakazany obsah, ktery by mel byt jasny i bez cteni ob…
Redmarx N 23.05.2016 13:14
Redmarx N
Trochu mě děsí představa, že si nějaký zapráskaný robot honí nad fotkama co mám v cloudu :-) nový
mia 23.05.2016 21:48
mia
oni tie obrázkové vyhladávacie roboty pomernedokonale skenujú obrázkové formáty a ich samorozbalitel… nový
audax 23.05.2016 20:47
audax
To jsou přesně funkce který nesnášim, mám k nim odpor právě z těhle důvodů. Ale mrkvošrot, google, a… poslední
icepower32 24.05.2016 23:31
icepower32

Samozrejme vse je v nejlepsim poradku, mel tam zakazany obsah, ktery by mel byt jasny i bez cteni obchodnich podminek, ze by asi mohl s tim byt problem a jak se ukazalo je s tim problem.

Ale protoze se da predpokladat, ze kontrolu obsahu a deaktivaci uctu provedl robot, vtira se otazka, jestli nemuze v jinem pripade dojit k mylce a smazat nekomu ucet bez toho, ze by se provinil proti pravidlum proste jen chybnou detekci robota.

Me by to treba mrzelo pomerne hodne, protoze mam nakoupenych pres Google Play docela dost aplikaci a docela me ted vystrasilo, ze o ne muzu takto jednoduse prijit. (Nejde teda vubec o data, ty ma snad kazdy rozumny jedinec ulozeny i offline na svem soukromem ulozisti, ale prave o ty nakupy a licence aplikaci, knih atp., ktere se nikde zalohovat nedaji.)

oni tie obrázkové vyhladávacie roboty pomernedokonale skenujú obrázkové formáty a ich samorozbalitelné archívy,aplikácie obvykle nechávajú na pokoji,takže nieje v podste dôvod na obavu,že by nejaký takýto vyhladávací kontrolný software zablokoval účet bez obrazového materiálu obsahujúci len spustitelné aplikácie ,inštalačky a spol......možno to znie pre niekoho trošku ako fantazmagoria ,ale dnešné špecuializované aplikácie vedia vyhladať obrázky napr. podla prítomných očí ,tváre,úsmevu etc,uťž to nieje len fantázia z nejakého amerického seriálu,v takej velmi jednoduchej forme to má zabudované aj iPhoto pre macos,ktorá vie napr. vyhladať a zobraziť ludské tváre v obrazových archívoch,a vie naprosto presne odlíšiť tvár človeka od tváre zvieraťa...

To jsou přesně funkce který nesnášim, mám k nim odpor právě z těhle důvodů. Ale mrkvošrot, google, apple a další ti je horem, spodem nutí, jak je to děsně cool, když pošleš fotku, sms, email na mobilu a automaticky se to sdílí do tvé TV, tabletu, kompu, mobilu, xboxu, kde k tomu má přístup kde kdo a zároveň online cloudy, kde ti to šmírujou buď oni sami výrobci, nebo hackeři, kteří to pak rozvěsej po internetu. Prostě paráda :-D Všechny tyhle funkce ihned zakazuju a nepoužívám. Nejvíc vtipné je, že marketing právě na tyhle píčoviny spoléhá a láká ovce do svého stádečka hňupů.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru