Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GTX 1070 se začaly prodávat a nejsou ani trochu zajímavé – stojí 14 až 17 tisíc!

www.ddworld.cz

Převzato ,ale jestli to bude pravda tak nic moc pro nVidii.:-)

Výkon AMD RX 480 8GB je venku a rovnou ve 4K v oblíbeném 3D marku FireStrike ULTRA. Skore se pohybuje mezi FURY X a 980Ti v referencncich edicich. Je videt ze karta za 7-8tis s DPH nemá problém dosahnout ve 4K na výkon soucasne generace za 15-18tis s DPH!!!!

Zdroj: www.ddworld.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já jsem to říkal, nVidia je ojebávačka s nesmyslnýma cenama. Bohužel fanboys to budou kupovat, proto…
Eessencia 14.06.2016 01:31
Eessencia
nVidia je ojebávačka s nesmyslnýma cenama • To co se muzes zdat nekomu nesmyslné, neznamená ze neví…
XoXoChanel 14.06.2016 15:08
XoXoChanel
Příští generace Xbox bude nejspíše vybavená GPU Polaris a procesorem Zen nový
Redmarx N 15.06.2016 08:16
Redmarx N
• AMD se v konzolich nebranim (u PC me odrazovala jeji spotreba, teploty, v drivejsi dobe meli oprav… poslední
XoXoChanel 15.06.2016 13:22
XoXoChanel

Já jsem to říkal, nVidia je ojebávačka s nesmyslnýma cenama. Bohužel fanboys to budou kupovat, protože přece k Intel procesoru patří jedině nVidia (a další hlouposti, kterýma se dnešní děti stále ohánějí).
Velebnosti, jdu blejt! 2x RX 480 a mám výkon GTX1080 + ušetřím ~6000,- CZK

nVidia je ojebávačka s nesmyslnýma cenama

• To co se muzes zdat nekomu nesmyslné, neznamená ze neví co delají :-)
• Uz i v základe, prodej Grafickych karet pro koncové zakazníky jako takové domácí pro NV není prioritou, koncovy je pro ne jen reklamní, kde opravdové príjmy zacínají od PRO/Entreprise, kde NV neprodávájen GK, kdyz pominu Servery a jiné sluzby, chipy NV mají i jiné uplatnení jak jen GK.

Nejsou jen nebo neexistují jen dobré tahy, kazdá tady ti jak je nazvat, snad Magnáti ? :-D, sem tam vemou nejaky risk, jako treba intel s CPUs typu M core, NV vykoné GK (urcité rady) ne zrovna nejlepsím resení smerem na DX12, AMD lteré rvalo do vykonu bez resení spotreby etc..

Osobne se mi více líbí takovy ten spís vyrovnany trh a jeho nabídka, kde rivalové dokází nabídnout kvalitní Gamme produktu, at CPU nebo GPUs, kde at koncovy bezvyznamny, coz naposled bylo nekde okolo AMD Athlon.

AMD momentálne nabízí /bude nabízet, uspokující resení vykonu a ceny o proti PASCAL u které mi nejak chyby objájení ceny uvedeného produktu.
Jestli hodili tak vysoké ceny, tak tato vetev nebude tolik dulezitá a prodej/vyvoj orientují jinam, tereba dalsí generace XBOX SCORPIO bude na GPU NVIDIA :-D kde by uvedeny preview vykon korespondoval jak nahodou vykonu <Pascal 1080>, kde si $ dozenou a vydelají vic nez prodejem GKs na Alze ne ? :-)

• AMD se v konzolich nebranim (u PC me odrazovala jeji spotreba, teploty, v drivejsi dobe meli opravdu strasné ovladace, hodne lidi v této dobe preslo na NV), diky AMD a DX12 jsou i nekteré hry na XBOX ONE v rozliseni 1080p :-) (kde se alespon XBOX S trosku vykonem priblizil k PS4, kde snad bude vize her v rozliseni FHD)
• Nevim jaky ma mit XBOX SCORPIO GPU/CPU, ale ten polaris, nevim, moc se mi tomu nechce verit, kvuly, kdyz uz se bavime o E3 a nejakych informaci s nim spojeno, ma mit "6 TFLops" s kde Polaris nebo uvedeny je na "5 TFLops", myslim ze momentalne se daji jen najit spekulace.
Urcite presnejsi bude, az MS vypusiti SDK na XBOX SCORPIO pro vyvojare, myslim ze tam bude vice odpovedi :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru