Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 11 zranitelnych mist ve Windows

Popravde chyby a "bezpečnostné diery" sú vždy a všade. Nieje možné dosiahnuť 100% ochranu, kým tvorcom je človek, človek, je tvor, ktorý sa vždy môže zmýliť. To je práve ten problém. No zas na druhú stranu si myslím že by ľudia mali nie byť "paranoidný" no istým spôsobom by mali aspoň nejak preventívne chrániť "svoje" pokial tá ochrana je jednoduchšia, než riešenie následkov ktoré nastanú po tom čo sa využije chyba, voči ktorej sa daný jednotlivec nechránil. A jinak abych pravdu povedal, ja sám hodne si dávam pozor, no je pár vecí ktoré nerobím aj keď sú odporúčané a priniesly by vyššiu bezpečnosť. Tiež používam účet správce, zálohy nemám (okrem vínimky hudba uložená ako playlist na youtube, nielen lokálne na HDD, a okrem projektov ktoré programujem, ktoré mám cez GIT na vzdialenom servery, i když obe sa nedajú považovať za plnohodnotné zálohy, jo a pár vecí ešte v mailoch.) Takže ma môžete digitálne mlátiť. :-)

Zároveň ale čo sa týka záloh, jedná sa aj o to že akú prioritu k dátam kladie daný jednotlivec, možno v budúcnosti upravím svoje "chovanie" k dátam.

Inak pokial v počítači na HDD nemáte priam osobné dáta. Ale máte pre Vás dôležité dáta, s vysokou prioritou, a dané dáta sú jakoby "share" tak a dáta sú napríklad na nejakom servery, tak popravde, je mi jedno či vidí tie dáta aj nejaká dalšia osoba, jde len o to aby som mal zabezpečený prístup k dátam ja, ostatok ma "nezaujíma". Popravde keď mám na HDD 4GB, a z toho 2.5GB je len hudba,... (ani nemusím písať, veď predsa viete).
Vätšina softwaru v PC tvoria aplikácie, ktoré aj tak môže mať každý. (ak je nejaká výnimka, nemá pre mňa vysokú prioritu). PC používam skôr tak, aby kdyby sa s PC stalo čokolvek, aby to nemalo priame razantné následky na môj život.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality