Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zapisovat myšlenky přímo z mozku slibuje Facebook

Ono je problém že keď sa typicky píše text na FB, tak je to séria písmenok, píše sa postupne sériovo, ale myslenie je jaksi aj pararelné. V jednej sekundy môžme rozprávať s človekom a rozmýšlať o tom či mám ešte pridať ocot do kyslej šošovice. To keď budem cez FB takto písať tak text bude vyzerať takto?

"Ahoj šošovica, liať na jedno ocot?" (Aneb toto bych napsal nejakému človeku? namiesto "Ahoj Dušan, ideš na jedno pivo?" blbý príklad ale relatívne možný).

Nemyslím si že je problém čítať myšlienky, problém je skôr separovať a analyzovať prečítané myšlienky. A keďže má mozog schopnosť vytvoriť aj relatívne náhodný výstup, tak je to jaksi problém. A okrem toho ešte výstup vzniká pararelne, ako dochádza ku vstupu informácií do mozgu, a tým vzniká to že sa vytvorí výstup dát, pričom dáta majú určitú dĺžku a kým sa dostane po koniec tak už sa mení začiatok výstupu myšlienok z mozgu. Alebo pravý opak keď ešte (napríklad pri písaní knihy) máme prvú časť výstupu už istú a k nej sa "domýšla" druhá časť, nejednotne sa spracuváva. Nehovoriac o emóciach a pod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality