Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 4ka - Slovenský operátor zrejme bude mať prenajatú 3G sieť od Orangu.

s pokrytím súhlasím, ale s cenou rozhodne nie,... nemáš šancu u iných operátorov mať "toľko" za takú sumu... samozrejme to "toľko" najviac využiješ keď máš signál 4ky, ja mám 4ku, lebo teraz v podstate polku týždňa som v Košiciach (a tam majú dobré pokrytie), a keďže som potreboval mobilný internet alebo mobilné dáta, najvýhodnejšie mi vyšla 4ka... za 12€ mám skutočne neobmedzeno, a hlavne majú pevné sumy... u iných operátoroch by to nebolo možné,... v prípade pokrytia to teda je pravda, na cestách či v menších mestách nebodaj v dedinách a pod. to je celkom katastrofa, ale takto ako to mám ja teraz poriešené mi to vyhovuje,... doma síce na 4ku nemám signál, ale mám tu pevný internet, a v Košiciach mám Internet od 4ky, neobmedzeno 25mbps... jedine počas cesty je to "slabé", inak 3G je samozrejme staršia technológia, ale i tá umožnuje dostatočné rýchlosti na surfovanie, ak by teda 4ka získala "3G" v nar. roamingu, tak by to preňu bolo super, pokrytie by bolo hodne veľké (cca 96%), a to už by sa oplatilo využiť, samozrejme to pokrytím a rýchlosťami nebude jak u jiných, ale obetovať ten kúsok a ušetriť toľko peňazí, si myslím že je viac než dobré...

tý čo majú dualsim mobily majú vyhráte (ako ja (J5 2016 dualSim)). Najideálnejšie je mať v dualsim 4ka a t-com kartu, prípadne O2 (Orange v žiadnom prípade, ich "bez viazanosti" 5MB za 4€ je... a ani balíky ceľkovo sú sumou úplne inde - predražené).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality